Hanife Akan
Kırmızı Üye
- 14 Mart 2011
- 2.314
- 458
- 1.358
Puanlama tamam. Çoğu şarkı 8-10 bandında nasıl sıralayacağımı bilemedim muhtemelen çoğu hak etmeyeceği puanları alacak bu yüzden. Umuyorum arada benim şarkım kaynamaz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahhsa alinti yapayim derken editlemisim ozur dilerim.Puanını göndermeyen kaç kişi kaldı Yusuf ?
Sana neler yapar düşünmek istemiyorum, düşününce tüylerim bile korkup ürpermiyorlar.
Geniş bir vaktinde anlat abi, okumak isteriz. Belki içinden bir Baston hikayesi daha çıkar.Siz Örmın Bey' e puan vermemiş olabiliriz diye korkup, strese mi giriyorsunuz? ESC gerçekten çok değişmişİyi ki Aslan' ı tanımamışsınız, ne diyim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fransizca bir cover parca gelmistiŞu ana kadar 8-9 yarışmaya katılmışımdır, puanlamada en zorlandığım list bu oldu herhalde dışarıda kalan 3-4 parça oldu bu yüzden puan veremediklerim de beni affetsin. :asd22:
Bu arada 1 tane bile yasaklı şarkı kaynamamış duyarlı yarışmacıları ve organizatörü tebrik ediyorum :k19:
O isler öyle kolay degil kardes.Şu ana kadar 8-9 yarışmaya katılmışımdır, puanlamada en zorlandığım list bu oldu herhalde dışarıda kalan 3-4 parça oldu bu yüzden puan veremediklerim de beni affetsin. :asd22:
Bu arada 1 tane bile yasaklı şarkı kaynamamış duyarlı yarışmacıları ve organizatörü tebrik ediyorum :k19:
Geniş bir vaktinde anlat abi, okumak isteriz. Belki içinden bir Baston hikayesi daha çıkar.
Anladim abi, saglik olsun, o zamanlar daha cocuktuk buralara almiyorlardiBizim ESC muhabbetlerinden roman çıkar Kenan, yazmakla bitmez.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senden bi 7 puan bekliyorum.Puanlarimi yollamis bulunuyorum arkadaslar. Hayirli ugurlu olsun![]()
Senden bi 7 puan bekliyorum.
Bilemiyorum görecegiz![]()