- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Abi şarkıma puan var mı?![]()
Sürpriz. Heyecanı YÖK etmenin anlamı YÖK
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi şarkıma puan var mı?![]()
Hak ettiğini almış, bu kutsal görevi yerine getirdiğin için tebrik ve teşekkür ederim.Ahahaha abi Mustafa Sevim benden gene 0 puan almış. :asd22:
Jon Andersonu severim
Meali vermedim kaçmak için bavulları hazırlıyorum. Erman Türker başladı şimdiden R yapmaya.
Hak ettiğini almış, bu kutsal görevi yerine getirdiğin için tebrik ve teşekkür ederim.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Size verdiğim-vermediğim puana ithafendi Sayın Sevim.
Size verdiğim-vermediğim puana ithafendi Sayın Sevim.
R yaptığı o vites ile alakalı çok enteresan planlarım var. Bir daha R yapmasına gerek kalmayabilir.Meali vermedim kaçmak için bavulları hazırlıyorum. @Erman Türker başladı şimdiden R yapmaya.
R yaptığı o vites ile alakalı çok enteresan planlarım var. Bir daha R yapmasına gerek kalmayabilir.
new age müziğin öncüsüdür vangelis,dinlediğin bi sürü film müziği kendisine aittir.bunun gibi...
https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c
Ben katılamadım ama olayın perde arkasındayım merak etme.
Daha kesmedim zaten Sayın Sevim beklemedeyim.Daha sonuçlar açıklanmadan biletimi kesme derim ben
Renktaş daha önce hiç puan vermediği için 12 Puan kurtarır. Onun aşağısı bir durum olur ise puan vermemiş olarak kabul etmen gerekir bence. Niyetim ortalığı karıştırmak değil yanlış anlaşılmasın.Daha kesmedim zaten Sayın Sevim beklemedeyim.
acikcasi pek new age fani degilim (popol vuh, mike oldfield iyi yine de), ama fena biri degil
12 veya 10 puan bekliyorum. Gerisi pek umurumda olmaz. 8 puan ile sadece günü kurtarmış olur o kadar.Renktaş daha önce hiç puan vermediği için 12 Puan kurtarır. Onun aşağısı bir durum olur ise puan vermemiş olarak kabul etmen gerekir bence. Niyetim ortalığı karıştırmak değil yanlış anlaşılmasın.
Renktaş daha önce hiç puan vermediği için 12 Puan kurtarır. Onun aşağısı bir durum olur ise puan vermemiş olarak kabul etmen gerekir bence. Niyetim ortalığı karıştırmak değil yanlış anlaşılmasın.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:crushed:King Crimsonu böyle turnuvada beklemiyordum, fazla puan vermedim ama yine de sasirtici
In the Court of the Crimson King cok müthis albüm ama youtubeda bile bulamiyorum sarkilari