105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçları yarın 19.00 ile 21.00 arasında paylaşacağız. Yarışmayı bazı zorunlu sebeplerden ötürü ben devraldım, puanlamada olacağım ama geçersiz olacak, puanları hesaplanmış olarak devralacağım, her şey hesaplandığından ötürü de verdiğim puanlar'da mecburen geçerli olacak. Yarın görüşmek üzere, hayırlı geceler.
Beyler ben diskalifiye oldum sanırım hamza kardeşimize sonradan gönderdim puanları ama suanda göndersem kabul olur mu yoksa yarışma bensiz mi devam edecek ?

Beyler ben diskalifiye oldum sanırım hamza kardeşimize sonradan gönderdim puanları ama suanda göndersem kabul olur mu yoksa yarışma bensiz mi devam edecek ?

Bende program yok yani ekleme yapamıyorum maalesef, hazır olarak bana dökümanları yollayacak bende açıklayacağım, yani bir şey değişmeyecek. Elimde olsaydı sizide eklemeye çalışırdım ama maalesef yapamıyorum.

Bence bu gecikmenin tesellisi olarak oyları kabul edilmeli renktaşımızın. Yarına sarktığına göre tam olsun yarışma. Son sözü yeni organizatörümüz söylesin ama :)

Bence bu gecikmenin tesellisi olarak oyları kabul edilmeli renktaşımızın. Yarına sarktığına göre tam olsun yarışma. Son sözü yeni organizatörümüz söylesin ama :)

Aslında tüm oylar hesaplandıktan sonra üstüne bir ekleme yapılıp resimli bir paylaşım olmasa da yazıyla sonuçlar açıklanabilir, belki tablo olmaz ama en azından herkesin puanları da işlenmiş olur.

Herkes olsun yarışmada gözümüz arkada değil

Bu arada program bende var lazımsa

Kendim gibi güvenirim Batuhan kardeşime, Manipüle edilebilecek biri değildir. :)

Herkes olsun yarışmada gözümüz arkada değil

Bu arada program bende var lazımsa

Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için, excel yok bende, o yüzden yapamıyorum yani. Eğer excel olsaydı elimde tabi ki hemen eklerdim puanlamaya.

Kendim gibi güvenirim Batuhan kardeşime, Manipüle edilebilecek biri değildir. :)

Çok teşekkür ederim ağabey güvenin için, Allah razı olsun. Hakkımda böyle düşünülmesi, insanların bana güvenmesi yegane isteğim ve en büyük mutluluk kaynağımdır, çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim hepinize.

Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için, excel yok bende, o yüzden yapamıyorum yani. Eğer excel olsaydı elimde tabi ki hemen eklerdim puanlamaya.

Valla yarışmada olmasam ben ekleyeyim diyeceğim ama iyice elden ele bi görüntü oluşacak. Şüphe olmasada karmaşa hoş olmaz, manuel olarak sonda oydada ekleyebiliriz illa son tablo olacak diye bir şey yok

Valla yarışmada olmasam ben ekleyeyim diyeceğim ama iyice elden ele bi görüntü oluşacak. Şüphe olmasada karmaşa hoş olmaz, manuel olarak sonda oydada ekleyebiliriz illa son tablo olacak diye bir şey yok

Tamam o zaman Mert GÜLMEZ abi sen puanları yolla bana, en son senin puanını açıklarım, tabloyu da yazarak hallederim buraya benim daha önce yaptığım yarışma gibi.

Dursun gibi bir kabustan uyanmamız gerçeği hariç bugünkü seçim gibi güzel, centilmen bir ortam kuruldu yarışmada.

Renktaşlara yakıştı :D

Eğlence zaten amaç beyler sürekli özür dilemeyin yav adamlar şike yapıyor zaten sizin puanlar formalite

İsim vermene gerek yoktu abi bilen biliyor.
Geçen söylemeyim söylemeyim dedim ama tutamadım daha fazla yav yeni üyelerden birine 12 puan verdim dinazorlardan birine 1 puan verdim puanlamada yer değiştirmişler sonra yazdım böyle böyle diye özelden bana ne deseler beğenirsin : ssssth hiç kurcalama bize de böyle dendi zaten seni şampiyon yapacaklarmış dedi. Benimde işime geldi sustum tabi sonra sonuç ortada

İsim vermene gerek yoktu abi bilen biliyor.
Geçen söylemeyim söylemeyim dedim ama tutamadım daha fazla yav yeni üyelerden birine 12 puan verdim dinazorlardan birine 1 puan verdim puanlamada yer değiştirmişler sonra yazdım böyle böyle diye özelden bana ne deseler beğenirsin : ssssth hiç kurcalama bize de böyle dendi zaten seni şampiyon yapacaklarmış dedi. Benimde işime geldi sustum tabi sonra sonuç ortada
Bence doğru yapmışsın, herkes çıkarını düşünmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt