105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende var mı ki?

Daha önce açıkladığım, kayıtlarımda olan bir yarışmayı yeni gibi açıklayabilirim. Baksana millet bu yarışmanın varlığından bi haber durumda. Şu saatten sonra ne açıklansa kabuller, hatta Alpay senin için 95. yarışmada Zülfü Livaneli ile kazandığın yarışmanın kayıtlarını çıkarıp açıklayabilirim.

Daha önce açıkladığım, kayıtlarımda olan bir yarışmayı yeni gibi açıklayabilirim. Baksana millet bu yarışmanın varlığından bi haber durumda. Şu saatten sonra ne açıklansa kabuller, hatta Alpay senin için 95. yarışmada Zülfü Livaneli ile kazandığın yarışmanın kayıtlarını çıkarıp açıklayabilirim.

:D Hayalet ESC'de oldu sonunda.

Dogru yav tamamen unuttuk yarismayi.

:D Hayalet ESC'de oldu sonunda.

Gscimbom'un sırları içinde yer alacak bir yarışma oldu. Sonucu açıklanmasın ve herkes acaba kim şampiyon oldu merakıyla yaşasın. Sonuçlar açıklanmadığı sürece herkesin şampiyonluk için umudu var ve bu umudu yok etmeyin:)

Ddirekt olarak 106 ya geçin siz:D

Gscimbom'un sırları içinde yer alacak bir yarışma oldu. Sonucu açıklanmasın ve herkes acaba kim şampiyon oldu merakıyla yaşasın. Sonuçlar açıklanmadığı sürece herkesin şampiyonluk için umudu var ve bu umudu yok etmeyin:)

Ddirekt olarak 106 ya geçin siz:D
Bu mesaji yazdiktan sonra kendini Mustafa Sevim bey kardesimizin yerine koy bakalim.

Anlıyorum yani biraz uzun oldu ama Hamza renktaşımız müsait değil sanırım, mesaj attım bu günde ama henüz dönüş alamadım, pek sıkmak da istemiyorum kendisini, kötü bir durum yaşadı, yakınını kaybetti, o yüzden bu yarışma anlayışınıza kaldı.. Elime geçer geçmez dökümanlar hemen anında açıklayacağım bu konuda müsterih olunuz. Teşekkür ederim.

Musap Aydınlı hala puanları yollamamış onu bekliyor bu kadar kişi.

Yarışma gerçekleşmeden önce tarih düzenlemesi güzel yapılmıştı ama başkanlık ardından maç derken kaynadı gitti. Yarın açıklansa bari

Ne uğursuz ne şuursuz bir yarışmaymış bu. Kazananda bir cenabetlik var sanırım. Bakalım kim!

Artık açıklasak. Ya bana gönderin sonuçları ben açıklayayım. :D

Sonuçları ben alabilir miyim? Bir yarışmacının puanlarını manipüle etmek istiyorum.

Ben bir yarışma düzenlemek istiyorum. Ciddiyim. Uğraşacağım. Cümle alem yarışma nasıl olur görsün.

Ama şu tablo nasıl yapılır, onu öğretin; gösterin.

Mustafa bence hiç bulaşma derim. Senin organizatör olduğun bir yarışmanın şeffaflığı tartışmaya açık olmayı bırak, kan gövdeyi götürür. :D

Ben bir yarışma düzenlemek istiyorum. Ciddiyim. Uğraşacağım. Cümle alem yarışma nasıl olur görsün.

Ama şu tablo nasıl yapılır, onu öğretin; gösterin.

ehliyetin yok, f1 pilotlarından dahi iyi araç kullanırım havasındasın, ne oluyor kardeş sana andropoza mı girin bu yaşta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt