- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.756
- 2.868
Çok şükür küffara benden puan gitmemiş hamdolsun. Bu konuda içim rahat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik ekip bildiğim kadarı ile engellenemiyor.
Hahaahaha küffar nedir yav yarildim.
Emin misin?O da beni engelleyemez.
Sen dolaylı yoldan Erman renktaşımıza mı yürüyorsun?Bi onların Teknik Ekip'e bakın birde bize , sonra vay efendim niye gelişemiyoruz ...
![]()
![]()

Emin misin?
Burak kardeşim, tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun.Bi onların Teknik Ekip'e bakın birde bize , sonra vay efendim niye gelişemiyoruz ...
![]()
![]()
Daha farklı amaçlarım var . Mehmet ağabeyimi dışarıda bırakmaya gönlüm razı gelmez.Sen dolaylı yoldan Erman renktaşımıza mı yürüyorsun?
Noob sensin la kerkenez. Benim gibi nickin var mı? Yok. O halde konuşmayacaksın.ESC yetkisi sebebiyle mod yetkileri gözüktüğünden engelleyemezsin diye hesap ettim. Ha engelleyebiliyorsan da engellersin en nihayetinde bir noobsun, bu gerçek baki kalacak her türlü.
Bu şu an güzel duruyor ama daire içine aldığım tiki kaldırman gerek abi daha yüksek ölçüdeki resimlerde kırılma yapabilir. Birde o tiki kaldırıp deneyebilirmisin?
Aga bu nedir ya? Tövbe est.
Daha farklı amaçlarım var . Mehmet ağabeyimi dışarıda bırakmaya gönlüm razı gelmez.
![]()
Aga bu nedir ya? Tövbe est.