106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Büyük kazanır öyle tahmin ediyorum. Ben de belki ilk 5 yapabilirim öyle görünüyor.

Can Büyük kazanır öyle tahmin ediyorum. Ben de belki ilk 5 yapabilirim öyle görünüyor.

Senin şarkına puan vermediğim için çok üzüldüm abi, sonradan dinleyince hoşuma gitti bu günde dinledim misal.. Eh gönderilen puan da değiştirilemez, haliyle kaldı ama gönlümden 12 puan verdim :D

Müneccim çorbası mı içtiniz Erman Bey?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

O niye öyle minicik oldu anlamadım ama iyi olmuş :D

Abi url'den yükeleme yapıyorsan Retrieve remote file and reference locally işaretini kaldırınca daha iyi oluyor diye biliyorum birde PC'den direk yükleyince resim düzgün çıkmıyor bozuluyor.

Senin şarkına puan vermediğim için çok üzüldüm abi, sonradan dinleyince hoşuma gitti bu günde dinledim misal.. Eh gönderilen puan da değiştirilemez, haliyle kaldı ama gönlümden 12 puan verdim :D

Batuhan demin de bir şeyler yazdın konuşmadım; istersen ben çıkayım herkes kendi puanını açıklasın. Ne dersin? :)

Bu arada Erman Bey; neyse :asd:

Batuhan demin de bir şeyler yazdın konuşmadım; istersen ben çıkayım herkes kendi puanını açıklasın. Ne dersin? :)

Derdin Batuhan değil dimi bu mesaj ile? Sırf Erman renktaşıma laf çakmak için Batuhanı kurban seçmişsin, sen ne oldun böyle yahu, nereye gidiyor bu yolun sonu?

Abi url'den yükeleme yapıyorsan Retrieve remote file and reference locally işaretini kaldırınca daha iyi oluyor diye biliyorum birde PC'den direk yükleyince resim düzgün çıkmıyor bozuluyor.

Dediklerinden pek bir şey anlamadım. Telefondan yükledim. İlk kez öyle oldu.

Akşam tabloları paylaşırken dosya seç eklentiyi yükle şeklinde yükleyeceğim. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim ;)

Bunlar edebiyat Batu bey kardeşim. Bana masal anlatmayın.

Buyrun benim? Hayrola puan vermedin mi yoksa?

Resim cok büyük olmus biraz daha kücük yapsaydin :asd:

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Herkes benim kazanacagimi söyledigine göre kesin 10. falan olurum :38573:

Şarkılarla ilgili yorumu akşam yapacağım. Senin şarkınla ilgili söyleyeceğim bir kaç kelime var elbette :)

Bunlar edebiyat Batu bey kardeşim. Bana masal anlatmayın.

Buyrun benim? Hayrola puan vermedin mi yoksa?

Yok sahiden kaydettim şarkıyı dinlenecekler listesine. Cidden üzüldüm yani puan gitmediğine abi. Gece dinleyince böyle dalgınlıklar oluyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt