Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım akşam Mustafaya bunu kim yapacak.
Ekli dosyayı görüntüle 18855
Canın mı çekti lan?Sonucu acıklayın kardesim bune
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Can Büyük kazanır öyle tahmin ediyorum. Ben de belki ilk 5 yapabilirim öyle görünüyor.
abaküs almışsın,öyle duydum
Can Büyük kazanır öyle tahmin ediyorum. Ben de belki ilk 5 yapabilirim öyle görünüyor.
Müneccim çorbası ne yahu? Dur bakalım daha neler öğrenip bir yaşımıza daha gireceğiz.Müneccim çorbası mı içtiniz Erman Bey?
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
O niye öyle minicik oldu anlamadım ama iyi olmuş![]()
Müneccim çorbası mı içtiniz Erman Bey?
O niye öyle minicik oldu anlamadım ama iyi olmuş![]()

Senin şarkına puan vermediğim için çok üzüldüm abi, sonradan dinleyince hoşuma gitti bu günde dinledim misal.. Eh gönderilen puan da değiştirilemez, haliyle kaldı ama gönlümden 12 puan verdim![]()

Derdin Batuhan değil dimi bu mesaj ile? Sırf Erman renktaşıma laf çakmak için Batuhanı kurban seçmişsin, sen ne oldun böyle yahu, nereye gidiyor bu yolun sonu?Batuhan demin de bir şeyler yazdın konuşmadım; istersen ben çıkayım herkes kendi puanını açıklasın. Ne dersin?
Bu arada Erman Bey; neyse![]()
Batuhan demin de bir şeyler yazdın konuşmadım; istersen ben çıkayım herkes kendi puanını açıklasın. Ne dersin?
Bir daha olmaz.Abi url'den yükeleme yapıyorsan Retrieve remote file and reference locally işaretini kaldırınca daha iyi oluyor diye biliyorum birde PC'den direk yükleyince resim düzgün çıkmıyor bozuluyor.
Bunlar edebiyat Batu bey kardeşim. Bana masal anlatmayın.Senin şarkına puan vermediğim için çok üzüldüm abi, sonradan dinleyince hoşuma gitti bu günde dinledim misal.. Eh gönderilen puan da değiştirilemez, haliyle kaldı ama gönlümden 12 puan verdim![]()
Buyrun benim? Hayrola puan vermedin mi yoksa?Batuhan demin de bir şeyler yazdın konuşmadım; istersen ben çıkayım herkes kendi puanını açıklasın. Ne dersin?
Derdin Batuhan değil dimi bu mesaj ile? Sırf Erman renktaşıma laf çakmak için Batuhanı kurban seçmişsin, sen ne oldun böyle yahu, nereye gidiyor bu yolun sonu?
Katılımcı değil ya oradan yırtıyor ama katılsa vermezdi eminim.Bunlar edebiyat Batu bey kardeşim. Bana masal anlatmayın.
Buyrun benim? Hayrola puan vermedin mi yoksa?
Bunlar edebiyat Batu bey kardeşim. Bana masal anlatmayın.
Bugüne kadar adama puan vermedin puan, benim pek bir şey yapmama gerek yok.Alayın gelsin Erman Bey'le aramı bozamaz :asd22:
Resim cok büyük olmus biraz daha kücük yapsaydin
Herkes benim kazanacagimi söyledigine göre kesin 10. falan olurum :38573:
Bunlar edebiyat Batu bey kardeşim. Bana masal anlatmayın.