- 20 Eylül 2009
- 19.129
- 17.698
- 2.773
Retro severlerin 12 puanı şüphesiz şarkıma gelecektir diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Retro severlerin 12 puanı şüphesiz şarkıma gelecektir diye düşünüyorum.
puanlarınızı şekilli renkli bir değişik yapmışsınız öyle kolayca yapıştır yapamadım tek tek uğraştım Çağrı Bey neyseki o anlarda online idi. Düzeltme yaptık. Kusursuz bir puanlama oldu. Herkese teşekkürler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sonuçlar açıklanacak mı
Cuma Bey adınızı görünce sinirlerim tepeme çıktıpuanlarınızı şekilli renkli bir değişik yapmışsınız öyle kolayca yapıştır yapamadım tek tek uğraştım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam lütfen sinirlenmeyin. İlk sayfadan kopyaladım tamamen. Yarışmaya girme gibi bir planım yoktu, son mesajlarda görüp girdim. Zaten ben umreye gidecektim, bu yarışma nerden çıktı anlamadım. Lütfen affedin, sinirlenmeyin. Okuduğum kadarıyla sinirlendiğiniz üyelerin akıbeti belli değil. İsterseniz yarışmadan çekileyim.:red:
Cuma Bey adınızı görünce sinirlerim tepeme çıktıpuanlarınızı şekilli renkli bir değişik yapmışsınız öyle kolayca yapıştır yapamadım tek tek uğraştım
Sayın ahali görün. Arkadaş umreye gidecekti ve organizasyon yöneticisinin ben olduğumu görünce ertelemiş.
Hayır cuma bey varlığınız yarışmaya renk katacaktır.

Vay vay vay Refiğe bakın Refiğe. Sen sabah akşam Almancılara atıp tut sonra git yabancı şarkı ile katıl.
kudur kudur beybi
salla salla beybi
0 puanla gsc tarihine geçmeye hazır mısın Fuat
nerden anladınTahminimce Recep puan vermistir.
Vay vay vay Refiğe bakın Refiğe. Sen sabah akşam Almancılara atıp tut sonra git yabancı şarkı ile katıl.
Tahminimce Recep puan vermistir.
Almanya'dayım bir kaç aydır. Bu yüzden soruyorum, güneş ne, öyle bir şey tanımıyorum, ne o?Başına güneş mi geçti renktaş
nerden anladın