106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Retro severlerin 12 puanı şüphesiz şarkıma gelecektir diye düşünüyorum.

Cuma Bey adınızı görünce sinirlerim tepeme çıktı :asd: puanlarınızı şekilli renkli bir değişik yapmışsınız öyle kolayca yapıştır yapamadım tek tek uğraştım :D

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam lütfen sinirlenmeyin. İlk sayfadan kopyaladım tamamen. Yarışmaya girme gibi bir planım yoktu, son mesajlarda görüp girdim. Zaten ben umreye gidecektim, bu yarışma nerden çıktı anlamadım. Lütfen affedin, sinirlenmeyin. Okuduğum kadarıyla sinirlendiğiniz üyelerin akıbeti belli değil. İsterseniz yarışmadan çekileyim.:red:

Hocam lütfen sinirlenmeyin. İlk sayfadan kopyaladım tamamen. Yarışmaya girme gibi bir planım yoktu, son mesajlarda görüp girdim. Zaten ben umreye gidecektim, bu yarışma nerden çıktı anlamadım. Lütfen affedin, sinirlenmeyin. Okuduğum kadarıyla sinirlendiğiniz üyelerin akıbeti belli değil. İsterseniz yarışmadan çekileyim.:red:

Sayın ahali görün. Arkadaş umreye gidecekti ve organizasyon yöneticisinin ben olduğumu görünce ertelemiş.

Hayır cuma bey varlığınız yarışmaya renk katacaktır.

Tanju Karayel özel mesaj kutun dolu hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayın ahali görün. Arkadaş umreye gidecekti ve organizasyon yöneticisinin ben olduğumu görünce ertelemiş.

Hayır cuma bey varlığınız yarışmaya renk katacaktır.

yesilcam-in-en-yakisikli-oyuncusu_1436368_m.jpg

terlettiniz sn Sevim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt