106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisi @Erman Türker renktaşım, hangisi @Mustafa Sevim bey tahmin etmek zor olmasa gerek. Adam katılamayacağım dedikten kısa süre sonra katıldı.

YouTube
Eh ne yapalım Kenan Bey? Mustafa beye hayır diyebilmek o kadar kolay mı? Ben de o göz yok şahsen. Ya en azılı Esc düşmanı olarak bilinen @Refik Y. AKKÜLAH bile korkusundan yarışmaya katılmış hatta şarkısını bile göndermiş daha ötesi var mı? Ben bu adamı nasıl karşıma alayım?

Bu arada @Alp Basma beyefendi kardeşim kendi yazdığı mesajların bazılarını yine kendi eliyle biçmiş olarak görüyorum. Tekrardan yanlışlıkla konuyu falan silmez inşallah diye ümit ediyorum.

Son düzenleme:
Eh ne yapalım Kenan Bey? Mustafa beye hayır diyebilmek o kadar kolay mı? Ben de o göz yok şahsen. Ya en azılı Esc düşmanı olarak bilinen @Refik Y. AKKÜLAH bile korkusundan yarışmaya katılmış hatta şarkısını bile göndermiş daha ötesi var mı? Ben bu adamı nasıl karşıma alayım?

Bu arada @Alp Basma beyefendi kardeşim kendi yazdığı mesajların bazılarını yine kendi eliyle biçmiş olarak görüyorum. Tekrardan yanlışlıkla konuyu falan silmez diye ümit ediyorum.

Sıkıntı var benim account da ya bu ara. Mesajları çifter çifter atıyor. Çerezleri sildim şimdi.

Bu arada @Alp Basma beyefendi kardeşim kendi yazdığı mesajların bazılarını yine kendi eliyle biçmiş olarak görüyorum. Tekrardan yanlışlıkla konuyu falan silmez inşallah diye ümit ediyorum.

Öyle bir şey olursa yakarım hakikaten burayı :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Selam

Iyi aksamlar.

İyi akşamlar. Hemen yazıyorum. :)

Çağatay Kösem Bey kim adını ilk defa duyuyorum.

Daha gecen katildigim yarismanin sonuclari bile aciklanmadi.Uzun bir sure isim olmaz

Evet Beyler son iki kurban, pardon yarışmacı aranıyor. Katıl Mustafa'nın gazabından kurtul.

Şarkimi yolladim
Mustafa beyin duzenleyecegi yarisma heyecanli olacaktir suphesiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt