Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Yaz.Kamber geldi selamın aleyküm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz.Kamber geldi selamın aleyküm.
Hangisi Erman Türker renktaşım, hangisi Mustafa Sevim bey tahmin etmek zor olmasa gerek. Adam katılamayacağım dedikten kısa süre sonra katıldı.
Açıkçası nasıl yok dedi anlamadım. Neyse ki yaptığı hatadan kısa sürede DÖNDÜRÜLDÜ.
Eh ne yapalım Kenan Bey? Mustafa beye hayır diyebilmek o kadar kolay mı? Ben de o göz yok şahsen. Ya en azılı Esc düşmanı olarak bilinen @Refik Y. AKKÜLAH bile korkusundan yarışmaya katılmış hatta şarkısını bile göndermiş daha ötesi var mı? Ben bu adamı nasıl karşıma alayım?Hangisi @Erman Türker renktaşım, hangisi @Mustafa Sevim bey tahmin etmek zor olmasa gerek. Adam katılamayacağım dedikten kısa süre sonra katıldı.
YouTube
Eh ne yapalım Kenan Bey? Mustafa beye hayır diyebilmek o kadar kolay mı? Ben de o göz yok şahsen. Ya en azılı Esc düşmanı olarak bilinen @Refik Y. AKKÜLAH bile korkusundan yarışmaya katılmış hatta şarkısını bile göndermiş daha ötesi var mı? Ben bu adamı nasıl karşıma alayım?
Bu arada @Alp Basma beyefendi kardeşim kendi yazdığı mesajların bazılarını yine kendi eliyle biçmiş olarak görüyorum. Tekrardan yanlışlıkla konuyu falan silmez diye ümit ediyorum.
Çanlar @Çağatay KÖSEM için çalıyor sanırım.Açıkçası nasıl yok dedi anlamadım. Neyse ki yaptığı hatadan kısa sürede döndü.
Eh ne yapalım Kenan Bey? Mustafa beye hayır diyebilmek o kadar kolay mı? Ben de o göz yok şahsen. Ya en azılı Esc düşmanı olarak bilinen @Refik Y. AKKÜLAH bile korkusundan yarışmaya katılmış hatta şarkısını bile göndermiş daha ötesi var mı? Ben bu adamı nasıl karşıma alayım?
Bu arada @Alp Basma beyefendi kardeşim kendi yazdığı mesajların bazılarını yine kendi eliyle biçmiş olarak görüyorum. Tekrardan yanlışlıkla konuyu falan silmez inşallah diye ümit ediyorum.
Selam
Iyi aksamlar.
Aleykümselam, yaz.Selam
Iyi aksamlar.
Şişe de durduğu gibi durmuyor galiba Alp.Sıkıntı var benim account da ya bu ara. Mesajları çifter çifter atıyor. Çerezleri sildim şimdi.
Uğur İz Vasfi Vural gel mübarek
Daha gecen katildigim yarismanin sonuclari bile aciklanmadi.Uzun bir sure isim olmaz
Mustafa'nın feyk hesabı olabilir.Çağatay Kösem Bey kim adını ilk defa duyuyorum.