106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sabah 09.00'a kadar kayıt açık kalacak. Şu andan itibaren katılmak isteyen iki kişi önce katılmak istediğini yazsın ardından vakit kaybetmeden şarkısını bana yollasın.

SABAH EN GEÇ 09.00'da PLAYLİST'i YAYINLAYACAĞIM ve 23.59'a KADAR PUANLARI KABUL EDECEĞİM.

İki kişinin katılmak istediğini gören olursa yine katılmak istediğini yazsın. Çağatay Kösem Bey şarkısını yollamayabilir.

Hepinize İyi Geceler...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Hemen şarkını at hocam.

Hatta 2 kişi ile şahsıma 12'şer puan vereceğimi de deklare edebilirim. Fake hesaplara da 12 ve 10 puan gönderirim. Sonuçta play-listimden 3 şarkı eksilmiş oluyor böyle bir durumda. :asd22:
Bu ne cesaret yiğidim.. Beni mutlaka ara..

Son yazdığım mesajları ciddiye alan olabilir tanımayan varsa. Almayın lütfen :oley:

emrah katılmamıs şike dönecegını sanmam

Arkadaşlar sabah 09.00'a kadar kayıt açık kalacak. Şu andan itibaren katılmak isteyen iki kişi önce katılmak istediğini yazsın ardından vakit kaybetmeden şarkısını bana yollasın.

SABAH EN GEÇ 09.00'da PLAYLİST'i YAYINLAYACAĞIM ve 23.59'a KADAR PUANLARI KABUL EDECEĞİM.

İki kişinin katılmak istediğini gören olursa yine katılmak istediğini yazsın. Çağatay Kösem Bey şarkısını yollamayabilir.

Hepinize İyi Geceler...

Hatırlatalım;

İyi geceler

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

emrah katılmamıs şike dönecegını sanmam

Recep sen katıl kapatalım hemen listeyi yayınlayalım sabaha kalmasın

gece dinleseydik iyiydi :(

Ben de öyleyim kardeşim ya hiç sorma. Şu an kafa gitti öyle yazıyorum bir şeyler ve ne yazdığımı bilmiyorum inanır mısın :D

Psikiyatrik 1 vakayım Galatasaray hususunda maalesef. Hayatımın çok fazla merkezinde acı veriyor zaman zaman o sebeple.

Yarışmaya da katıldım ama sırf alışkanlık. Keyif yok zerre içimde.

Arkadaşlar ne dersiniz sabahı bekleyeyim mi 22 kişiyle yarışmayı başlatayım mı?

Yasaklı olduğu için geceyi noktalama adına bu şaheseri takdim etmek isterim uyku öncesi 1 doz olmak suretiynen.

YouTube

İyi geceler

Eh Kayseri ve Yıldırım ailesini temsilen sen katılaydın Reco madem fena olmaz mıydı?

Şaka maka teskereyi ne zaman alıyor bizimki? Kaç aydır kafam rahattı şimdi gelecek huzurumu kaçıracak kerkenez.
23 24 gunu kaldı. Muzikler hakkında detaylı bilgilerım olmadıgı ıcın bu ısı erbablarına bırakıp puan durumuna etkı edip mustafa beyi sinirlendırmemek ıcın katılmam ben abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt