106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ne dersiniz sabahı bekleyeyim mi 22 kişiyle yarışmayı başlatayım mı?
Başka katılan yoksa bence 22 kişi ile başlasın derim. Dinlemek isteyenler geceden dinlemiş olur. Esc tarihinde de kayıtların bir sonraki güne sarktığı da pek görülmemiştir o sebeple 22 kişiyle listeyi paylaşabilirsin kardeşim.

Başka katılan yoksa bence 22 kişi ile başlasın derim. Dinlemek isteyenler geceden dinlemiş olur. Esc tarihinde de kayıtların bir sonraki güne sarktığı da pek görülmemiştir o sebeple 22 kişiyle listeyi paylaşabilirsin kardeşim.

İlkler yaşanacak gibi duruyor. :asd: Az sonra şarkı listesi yayınlanacak.

Belki Teskere bırakır?
Asteg olarak gitseydi öyle bir şansı vardı lakin kısa dönem olarak öyle bir imkan yok diye biliyorum. Gerçi Emrah bu sağı solu belli olmaz. Komutanlardan birini kafalayabilir de :D

23 24 gunu kaldı. Muzikler hakkında detaylı bilgilerım olmadıgı ıcın bu ısı erbablarına bırakıp puan durumuna etkı edip mustafa beyi sinirlendırmemek ıcın katılmam ben abi
İyi ya bir şey kalmamış. Bitmiş sayılır. Gerçi bir de ona sormak lazım. Şafak şimdiden sıkıştırıyordur garibi :D Hele son 1 hafta falan fena.

Liste güzel. Herkese başarılar.

Lütfen bu yarışmayı trollemeyin. Bayağı mesai harcadım.

Bugünden sonra bir eurovision organizatörüne biri laf ederse karşısında beni bulur.

Ben 6-7 kere düzenlemişimdir, hem de görsellik dillere destandır. O mesaj trolleme değil, aksine ESC'yi yücelten bir mesajdı... Kadim bir ESC esprisidir o. :D

Ben 6-7 kere düzenlemişimdir, hem de görsellik dillere destandır. O mesaj trolleme değil, aksine ESC'yi yücelten bir mesajdı... Kadim bir ESC esprisidir o. :D

Teşekkür ederim o zaman :hat:

Görsellik katacak pek vaktim ve bilgim yok. En büyük teminatım şikesiz ve eğlenceli bir sunum. Salı gecesi kimselere söz vermeyiniz.

Yok artık daha neler ahahahahahahahh :D Toplasan 2 yarışma düzenlemişsindir. Görsellikte son teknolojiydi hakikaten abaküsleri sandıklardan çıkarmıştık.

Sarkimi tahmin edebildin mi yine :D

Vay reis, senin yarışmada olman çok iyi olmuş ben yoğunsun giremiyorsun diye hiç davette etmemiştim :D Şarkıları teker teker dinliyorum çoğuda güzel. Ne yalan söyleyeyim tahmin edemedim yerli ise bir şarkı var o olabilme ihtimali yüksek :D Ama yabancıysa tahmini zor yarışma olmuş. :D

kenanın sarkısı kabak gıbı ortada

Puanlarımı yolladım. Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt