106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav daha iki yarışma önce adam göz göre göre yasaklı şarkıyla katıldı bir kişi ağzını açmadı üstüne adam şampiyon oldu.

Ki ilgili şahsın bir çok yarışmada spekülatif olaylarla şampiyon olduğunu da araştırırsanız görürsünüz.

Biz burada halkı bilgilendiriyoruz, boş atmıyoruz.

Eleştiriye hiç açık değil gibisiniz Mustafa Bey.

Eleştiri ve iftira arasındaki ince çizgiyi bilmiyorsunuz Keramettin Bey.

Uyarlama

"""............ yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın dürüstlüğümü. çünkü ben parayla pulla değil, yürekle, niyetle bağlıyım hayata. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık bana, dokunma artık dürüstlüğüme, şeffaflığıma, açık sözlülüğüme. eğer benim bu duruşumu bozacak iftiraları atmaya devam edersen ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, Mustafa Sevim, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile."""

Eleştiri ve iftira arasındaki ince çizgiyi bilmiyorsunuz Keramettin Bey.

Uyarlama

"""............ yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın dürüstlüğümü. çünkü ben parayla pulla değil, yürekle, niyetle bağlıyım hayata. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık bana, dokunma artık dürüstlüğüme, şeffaflığıma, açık sözlülüğüme. eğer benim bu duruşumu bozacak iftiraları atmaya devam edersen ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, Mustafa Sevim, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile."""

Mustafa Bey ben organizasyon şike kokuyor dedim siz şike yapıyorsunuz demedimki.

Genelde organizatörlerin haberi olmaz ama haberi varsa da iyi para kaldırırlar.

Eurovision GSC için şike ile eşdeğerdir özellikle eski zamanlarda dönen dolapları bilen üyeler için.

Bir gün 105.yarışmanın sonuçlarının açıklandığı günü de görebilecek miyiz :confused:
Göz göre fıstık gibi şarkı helak oldu :D

Bu yarışmadaki şike mevzularının ortasında yer alan kilit ismin adını veriyorum.
Demir Baş

Yarışmanın sonunda dediğimi daha net göreceksiniz. İş birliği yaptığı kişinin ismini de düşük bir meblağ karşılığında açıklayabilirim.

Mustafa Bey ben organizasyon şike kokuyor dedim siz şike yapıyorsunuz demedimki.

Genelde organizatörlerin haberi olmaz ama haberi varsa da iyi para kaldırırlar.

Eurovision GSC için şike ile eşdeğerdir özellikle eski zamanlarda dönen dolapları bilen üyeler için.

Vicdanlarıyla mücadele etsin o zaman o insanlar. O kadarının peşinde koşamayız ki. Ben paşalar gibi yarın sonuçları açıklarım gerisi kendilerine kalmış. :)

Bu yarışmadaki şike mevzularının ortasında yer alan kilit ismin adını veriyorum.
Demir Baş

Yarışmanın sonunda dediğimi daha net göreceksiniz. İş birliği yaptığı kişinin ismini de düşük bir meblağ karşılığında açıklayabilirim.

Yarışma sonunda bu iddianı çürüteceğim Sevgili Keramettin. Daha fazla açık vermeyeyim ;)

Bir gün 105.yarışmanın sonuçlarının açıklandığı günü de görebilecek miyiz :confused:
Göz göre fıstık gibi şarkı helak oldu :D

Çok sevdiğim bir şarkıyla katılmıştım ben de merak ediyorum. Ama son sıralara oynarım muhtemelen.

An itibariyle puanları salmış bulunuyorum bu listede orta sıralara oynarım gibi bakalım

Bu gece sonuçlar açıklanmıyor demek.. Dursun'un görevi devredeceği günün sabahına kadar binadan çıkmaması gibi bir durum söz konusu. Sandıkların başından ayrılmayın.

Son düzenleme:
Kazanacak olan şarkıyı açıklayabilirim gerekli meblağ ödenirse.

Demir Baş

Alpayla sike yaptigim hakkindaki iddialar asilsizdir.

Soz konusu wp ve pm yazisma kayitlari fake olmaktan ibarettir.

Yarismanin adil bir sekilde tesis edilmesi icin elimizden geleni yapmamiza ragmen benim katildigim guzide eser 1. olmaktan alikonulamamistir.

Tsk

Alpayla sike yaptigim hakkindaki iddialar asilsizdir.

Soz konusu wp ve pm yazisma kayitlari fake olmaktan ibarettir.

Yarismanin adil bir sekilde tesis edilmesi icin elimizden geleni yapmamiza ragmen benim katildigim guzide eser 1. olmaktan alikonulamamistir.

Tsk

YouTube

2:19'dan itibaren
Olm bir insan çözülür de böyle mi çözülür yav, daha hiç bir şey söylememiştim Alpay ismini vermek nerden çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt