- 23 Temmuz 2011
- 75.722
- 51.209
- 4.843
yine mi 1. olamadik
allah kahretsin boyle yarismayi
Seni birinci yapmayan sistemin ABV heis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine mi 1. olamadik
allah kahretsin boyle yarismayi
Orda Mustafa Sevim bey şampiyon kesin boşverin açıklanmasın :asd22:
Maalesef iyi puan verdim diye hatırlayamıyorum şuan fakat Mustafa Bey'e yüklü puan vermiştim diye hatırlıyorumBatuhan yada ben sampiyon olmus olabiliriz
Batuhanin sarkiyi cok begenmistim
Benim radiohead te fena degildi umarim guzel puan vermissindir.
Puanlarımı hayırlısı ile göndermiş bulunmaktayım. Mustafa Bey derin bir oh çekebilir. Gayri sinirlenmesini istemeyiz.
Lakin liste çok zayıftı. 12 puanı Türkçe bir parçaya verdim ki anısı da vardır. Alpay kardeşim hangi parçaya 12 puan verdiğimi gayet net bir biçimde tahmin edebilir eminim.
Şikayetiniz mi var?Zaten bu yarışmayı siz anılarınızı canlandırın diye yapıyoruz Erman Bey. Her yarışmada en az bir anınız canlanıyor. Benim ilk yarışmamda Cher'in Shop Shop Song şarkısına hikaye yazmıştınız resmen ve 12 Puanı vermiştiniz.
Allah razı olsun.Zaten bu yarışmayı siz anılarınızı canlandırın diye yapıyoruz Erman Bey.
Şikayetiniz mi var?
Allah razı olsun.
Eğer sonuçlar bu gece açıklanmaz ise yarışmanın Organizatörü istifa etmeli, etmiyor ise taşlanmalı.
SM-T713 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafacığım Estağfirullah, olur mu hiç öyle şey ben esprisine söyledim. Lakin 105'nci konusunda oldukça ciddiyim. Ne oldu o sonuçlar yahu![]()
Rakıyı sek içeriz diye hava atanlar saat üzerinden şikayet ediyorlar.

Yahu Mustafa yeni gördüm, o ilk mesajda canımı sıkmayın falan, ne adamsın yahu.![]()
Mağlubiyetin etkisi ile olmuştur, yoksa biliyorsun sana saygısızlık yapmayız.Çok da etkili olmadı ama. Liste biraz sönük.![]()
Sabah erken saatlerde yollarım kusura bakmayın yine yollardayımArkadaşlar Çağrı Yüce bey dışında herkes puanını yolladı. Çağrı Bey'in umarım geçerli bir açıklaması vardır. Sonuçlar zaten yarın açıklanacak. Yarın 12.00'a kadar bekleyeceğim. Yoksa arkadaşı diskalifiye etmek zorunda kalacağım.