106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay vay vay Refiğe bakın Refiğe. Sen sabah akşam Almancılara atıp tut sonra git yabancı şarkı ile katıl.

kenan ismail yk sen degilmissin şaşırdım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melih Sönmez benden her yarışmada yüksek bir puan alıyorsun, bu yarışma da da öyle olmuş :D Tahmin etmeliydim zaten.:asd22:
Furkan Korkmaz Şarkı çok güzel, tanıştırdığın için teşekkürler reis.
Can BÜYÜK Abi iyi bir puan vermeseydim olmazdı. Teoman'ı çok severim.
Yusuf Kara Dostum puan vermemişim sana. Üzücü bir durum.
Kenan Ünal Abi sana da puan çıkmamış maalesef.

Son düzenleme:
Melih Sönmez benden her yarışmada yüksek bir puan alıyorsun, bu yarışma da da öyle olmuş :D Tahmin etmeliydim zaten.:asd22:
Furkan Korkmaz Şarkı çok güzel, tanıştırdığın için teşekkürler reis.
Can BÜYÜK Abi iyi bir puan vermeseydim olmazdı. Teoman'ı çok severim.
Yusuf Kara Dostum puan vermemişim sana. Üzücü bir durum.
Kenan Ünal Abi sana da puan çıkmamış maalesef.
Canın sağolsun, iyi niyetinden şüphem yok. Bu konuda başka şüpheliler ziyade ise ile mevcut.

Puanları acıklayabiliyoz mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canın sağolsun, iyi niyetinden şüphem yok. Bu konuda başka şüpheliler ziyade ise ile mevcut.

İlginç bir yarışma olacak, şüphelisi bol. Yarışmanın sonucuna şike etki ederse isyan çıkabilir :D :asd::asd:

Tabi şaka bir yana çok sağlam şarkılar var cidden, ben çok beğendim bu yarışmayı, bence çekişmeli olacak ilk 5.

yarışmaya her girişimde birileri liste kötü yazardı bende ifrit olurdum,şimdi listeye bakmadan kötü yazdım benden başka da yazan yok ,demek ki iyi

bir dinleyelim

Oy sayım işlemi devam ediyor. Sakin olunuz

IMG_6963.webp

Başarılarınızın devamını dilerim. 21.00'dan önce açıklamam pek mümkün değil. İnsanlar okulundan işinden dönsün o zaman ;)

Çok teşekkür ederim abi. Saat olayını çok iyi düşünmüşsün, 21.00 herkese uyar bence. Kolay gelsin.:hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt