107. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması ||ŞAMPİYON MELİH SÖNMEZ!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben katıldım zamanında ve dereceyi geçtim sıralamayı hiç söylemeyeyim :crushed: Türk Pop tarihinin en iyi slowlarından biridir. En sevdiğim parçalardan biridir ayrıca. Her şeyiyle kalitedir. Katılan olsa direkt olarak 12 verirdim bu listede hiç tatava yapmazdım. Lakin siz de popülist falan deyip Kış Güneşi ile Sevdam Tek Nefes parçalarını aynı kefeye koyarak ne yapmaya çalıştınız bilemedim. Sevdam Tek Nefes de güzel parça lakin Kış Güneşi'nin yanında şarkı falan değil benim için açık konuşmak gerekirse sayın Kaya. Olmadı yakışmadı.

Bu şarkı popüler olmadığı için ziyan olduğunu iddia ettim sadece. Yoksa tabii ki kıyas yapmıyorum.

“Biz Nereye” ile katılacaktım. Nasıl olurdu dersiniz?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu şarkı popüler olmadığı için ziyan olduğunu iddia ettim sadece. Yoksa tabii ki kıyas yapmıyorum.
Popüler olması ile alakası yok. Tarkan'ın son albümünde "Her şey Fani" dışında derece yapabilecek kalitede bir şarkısı yok bence. Sevdam Tek Nefes fena parça değil lakin şu tekno müzik olayına bari Tarkan girmesin yav :red: Ben tekno müzikten nefret ederim. Dinlediğim şarkıda enstrüman sesi duymak istiyorum kardeşim. Ne o öyle tekno mekno? Tarkan'a yakışmıyor.

“Biz Nereye” ile katılacaktım. Nasıl olurdu dersiniz?
Çok iyi parça lakin dediğim gibi bu forumda Tarkan'a dair bir ön yargı olduğunu düşünüyorum veya pop müzik pek sevilmiyor olabilir diyelim.

Aldığım bütün puanlar yönetimdeki mesai arkadaşlarımdan geldi.Gözlerim yaşardı yavv.

Kemal Bulur puanlarına göre şampiyon belirlenecekse ben şampiyon olamam. adam bana puan vermiyor. aynı memleketliyiz bir de :D

Rekor geldi benden 11. oldum :D Mutluyum.:asd22:

Kemal öğretmenimden yine puan alamadık şampiyonluk başka baharlara kaldı :D

2. puanlamada koltuğa kuruldum daha da bırakmadım.

Puan veren herkese teşekkürler dostlar. Erman Türker hariç. 3 puan nedir yaw.

Tebrikler...Melih Sönmez Aslan Karadağ

Eline sağlık Yusuf..puan veren herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt