- 1 Şubat 2009
- 24.923
- 25.107
- 3.298
Madem beğendin 12 vereydin vicdansız![]()
Yavaş yavaş, öyle aniden olur mu ki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madem beğendin 12 vereydin vicdansız![]()
demişsin.
Listede o şarkı Erman Türker'e ait görünüyor ama sen çıkmış benim şarkım diyorsun. Ben mi yanlış anlıyorum?
Hepiniz popülistsiniz. Tarkan Kış Güneşi ile katılsaydım, zirveye çıkarırdınız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dağdaki normal bir üyeyle bir administrator un oyu nasıl aynı ben anlamış değilim açıkcası.
Ben katıldım zamanında ve dereceyi geçtim sıralamayı hiç söylemeyeyimHepiniz popülistsiniz. Tarkan Kış Güneşi ile katılsaydım, zirveye çıkarırdınız.
Ben katıldım zamanında ve dereceyi geçtim sıralamayı hiç söylemeyeyimTürk Pop tarihinin en iyi slowlarından biridir. En sevdiğim parçalardan biridir ayrıca. Her şeyiyle kalitedir. Katılan olsa direkt olarak 12 verirdim bu listede hiç tatava yapmazdım. Lakin siz de popülist falan deyip Kış Güneşi ile Sevdam Tek Nefes parçalarını aynı kefeye koyarak ne yapmaya çalıştınız bilemedim. Sevdam Tek Nefes de güzel parça lakin Kış Güneşi'nin yanında şarkı falan değil benim için açık konuşmak gerekirse sayın Kaya. Olmadı yakışmadı.
Ben katıldım zamanında ve dereceyi geçtim sıralamayı hiç söylemeyeyimTürk Pop tarihinin en iyi slowlarından biridir. En sevdiğim parçalardan biridir ayrıca. Her şeyiyle kalitedir. Katılan olsa direkt olarak 12 verirdim bu listede hiç tatava yapmazdım. Lakin siz de popülist falan deyip Kış Güneşi ile Sevdam Tek Nefes parçalarını aynı kefeye koyarak ne yapmaya çalıştınız bilemedim. Sevdam Tek Nefes de güzel parça lakin Kış Güneşi'nin yanında şarkı falan değil benim için açık konuşmak gerekirse sayın Kaya. Olmadı yakışmadı.
Yok artık daha nelerhatırladım o yarışmaya bende katılmıştım.
sana 10 yada 8 verdim diye hatırlıyorum.
İlginctir o şarkıyla senin sayende tanıştım tarkanın oyle bır sarkısı oldugundan haberim yoktu.
Dün dinlerken iyi ki o yarısmada denk gelmişim diye içimden geçirmiştim![]()
Yok artık daha neler![]()
Enteresan.Ben Tarkan ın parçalarında li tını farkını bile ayırt edemiyorum.
Bir Japon un biz bütün Türkleri birbirine benzetmesi gibi bir durum var bende Tarkan konusunda