107. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması ||ŞAMPİYON MELİH SÖNMEZ!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli şarkıcımız Tarkan'ın Aysel Gürel imzalı o şahane şarkısına umarım oy vermişsinizdir.

3MI1zm.jpg

Kenan gözüme gözükme kardeşim ;) Sen Türkiye'ye gireceksin. ;)

Ilk puanlari biraz gec aciklayacagim.
Online sayimiz az baya
Sen bu işi maç gününe sarkıtarak hata yaptın bence :D Yarın açıklasaydın daha iyi olurdu gibi ama olsun sıkıntı yok. Şu an sonuçları takip edemeyenler de sonradan gelir layklarını verir.

Erman Türker abi Yusuf Kara gerçekten yalan söylüyor. Ben o şarkıyı çok severim. Esin Engin'i gördükçe gülme tutar beni ama gerçekten çok sevdiğim bir şarkıdır.

Teoman da bir karşı koyuş var yine, bunda tamamen olumsuzluğu kabulleniş var

Ya da bana öyle geliyor
Kupa Kızı Sinek Valesi, Güzel Bir Gün Ölmek İçin ve Fahişe isimli parçaları yazmış bir adamdan bahsediyoruz :D Emre falan anca halt eder yanında :D

Kupa Kızı Sinek Valesi, Güzel Bir Gün Ölmek İçin ve Fahişe isimli parçaları yazmış bir adamdan bahsediyoruz :D Emre falan anca halt eder yanında :D

"Sordum niye sattın diye yoksulluğunu dedi elimdeki sadece oydu; niye sattın vücudunu dedi daha mı kötü satmaktan ruhumu"

@Erman Türker abi @Yusuf Kara gerçekten yalan söylüyor. Ben o şarkıyı çok severim. Esin Engin'i gördükçe gülme tutar beni ama gerçekten çok sevdiğim bir şarkıdır.
Gözlerime inanamıyorum. Gerçekten 10 puan mı verdin? Kıyamet alameti gibi hayırlısı :D İyi bari bu gecelik gazabımdan kurtulmuş oldun. Yusuf orada güzel bir espri yapmış ki sen de hak ettin açıkçası.

Bu arada bir insan Esin Engin'i gördükçe neden gülme krizine girer pek anlamlandıramadım. Hakikaten bir saykoluk var sizde Kaya bey kabul edin artık.

Gözlerime inanamıyorum. Gerçekten 10 puan mı verdin? Kıyamet alameti gibi hayırlısı :D İyi bari bu gecelik gazabımdan kurtulmuş oldun. Yusuf orada güzel bir espri yapmış ki sen de hak ettin açıkçası.

Bu arada bir insan Esin Engin'i gördükçe neden gülme krizine girer pek anlamlandıramadım. Hakikaten bir saykoluk var sizde Kaya bey kabul edin artık.

İçtenlikle verdiğim bir puandı. Bir de abartmayın rica ediyorum. Krize girmiyorum; sadece gülüyorum.

Neyse barışmış olduğumuza çok sevindim. Bakalım sizden kaç puan çıkacak bana'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt