- 9 Temmuz 2011
- 34.477
- 29.508
- 2.533
Çok ilginç Kenan ve Mustafa beyler 1 puan vermeye bile tenezzül etmezken Burak ve Tuncay beyler en yüksek iki puanı vermişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ilginç Kenan ve Mustafa beyler 1 puan vermeye bile tenezzül etmezken Burak ve Tuncay beyler en yüksek iki puanı vermişler
Benim şarkım o bi kere. Erman Türker ne zaman öyle güzel parçayla katıldı ki Mustafa Kaya
Benim gözümde bir farkı yok. Alaycı bir şekilde gülüyorum diyorsun.İçtenlikle verdiğim bir puandı. Bir de abartmayın rica ediyorum. Krize girmiyorum; sadece gülüyorum.
Yani kalıcı bir barış dersek abartmış oluruz lakin şimdilik sulh dönemine girdik diyelim. Sana verdiğim puan ise son derece manidar.Neyse barışmış olduğumuza çok sevindim. Bakalım sizden kaç puan çıkacak bana'
Senden yardımı mı istedi Gürkan Bey?
Senin dediğin de çok anlaşılırdı yaHiç anlamadım dediğini
Benim şarkım o bi kere. Erman Türker ne zaman öyle güzel parçayla katıldı ki Mustafa Kaya
Hiç anlamadım dediğini
Senin dediğin de çok anlaşılırdı ya
Madem beğendin 12 vereydin vicdansızİşin ironik tarafı şarkını beğenmişim![]()
İşin ironik tarafı şarkını beğenmişim![]()