108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim meşrebimizde kıvırmak yok efendi, kişi kendinden bilir işi demişler ama görüldüğü üzere her daim gerçekleri yansıtmıyor. Bir önceki yarışmalara baksaydın, çok mu zor yani ? Azıcık pratik zeka ol, araştır kurcala kendin bul.
Ben mecbur muyum? ayrıca benim itirazım dediğine değil ısrarla ilk postta yazıyor demenize...yazmıyor görüyorum yok yazıyor diyorsunuz sonra da gizli akpli ve fenerli mustafa apo görselleri paylaşıyor :asd::asd::asd:sıvamak için

Abi 45543641468521 tane dil bildiğini bunlara ek olarak eski türkçe dillerini bildiğini söyler durursun ya. . . Durup dururken bunları söylemen mütevazılıktan mı geliyor? Özür dilerim. . .

Hayatında arşiv çalışması yapmamış adamlar kalkıp seninle bok yarıştırırsa bununla da yetinmeyip Atatürk'e iftira atarsa, ve yine aynı adamlar kalkıp arşiv'e kimseyi almıyorlar halka açık değil vs gibi saçma sapan şeyler söylemekten geri durmuyorsa ben de eğitimimi söylerim. Bu tipler cehaletini büyük bir özgüvenle ortaya dökebiliyorsa ben de eğitimimi ortaya saçarım.

Mütevazilikten saçma bir şey yok, tuhaf bir şekilde millet kitap okuduğunu, kütüphaneye gittiğini, eğitimini söylemekten çekinir oldu. Neymiş kendini beğenmiş derlermiş, desinler ulan banane.

Hayatında arşiv çalışması yapmamış adamlar kalkıp seninle bok yarıştırırsa bununla da yetinmeyip Atatürk'e iftira atarsa, ve yine aynı adamlar kalkıp arşiv'e kimseyi almıyorlar halka açık vs gibi saçma sapan şeyler söylemekten geri durmuyorsa ben de eğitimimi söylerim. Bu tipler cehaletini büyük bir özgüvenle ortaya dökebiliyorsa ben de eğitimimi ortaya saçarım.

Harikasın abi. Amacım tamamen latife yapmaktı. Cahil adamın yüzüne cehaletini vuracaksın. Hele ki tüm cahilliği ile bilmişlik yapan varsa. . .

Vay be herkes birilerini GSE olarak öneriyor. Bizi hic öneren yok herhalde :rolleyes:

Mütevazilikten saçma bir şey yok, tuhaf bir şekilde millet kitap okuduğunu, kütüphaneye gittiğini, eğitimini söylemekten çekinir oldu. Neymiş kendini beğenmiş derlermiş, desinler ulan banane.

Kişiye göre evet saldırgan olacaksın. "Artistlik" yapacaksın. Ama gerçekten imkanlardan dolayı kendini geliştirememiş haddini bilen, saygı duyan ve kendini geliştiren adama mütevazı olacaksın.

Bu ülkede kitap okuyana, dergi okuyana entel diyorlar. Ben buna ayar oluyorum.

Kişiye göre evet saldırgan olacaksın. "Artistlik" yapacaksın. Ama gerçekten imkanlardan dolayı kendini geliştirememiş haddini bilen, saygı duyan ve kendini geliştiren adama mütevazı olacaksın.

Bu ülkede kitap okuyana, dergi okuyana entel diyorlar. Ben buna ayar oluyorum.

Aynen öyle. Yalnız arada ince bir çizgi var, fikirlere saygılı olmak başka bir şey. Kalkıp senden farklı düşünüyor diye kimseyi linç etmeyeceksin, mahalle baskısı uygulamayacaksın. Olay şu değil; ben çok eğitimliyim, benim düşüncem haricindeki her düşünce yanlıştır, bu değil olay. Benim problemim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarla.

Bu nasıl playlist arkadaş psikopat oldum, sürekli bir duygu geçişi yaşanıyor.

Parada tevazü olur bilgi de olmaz katılıyorum...Bu devirde kindle varken kitap mı okunur dedi bana dünkü çocuk geçenlerde pandorada...

Puanlarimi yolladim, listeyi pek begenmedim.

Puanlari verirken bayagi zorlandim hatta. Bazi sarkilara zoraki puan vermek zorunda kaldim.

Puanları yolladım, ilk 6 puanı verirken hiç zorlanmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt