- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.945
- 4.693
Yunan tanrisi vücudumuzu bugün calistirdik mi sayin renktasim?
Yunan Tanrısı Ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunan tanrisi vücudumuzu bugün calistirdik mi sayin renktasim?
Sen cahilsen adam ne yapsin.Abi 45543641468521 tane dil bildiğini bunlara ek olarak eski türkçe dillerini bildiğini söyler durursun ya. . . Durup dururken bunları söylemen mütevazılıktan mı geliyor? Özür dilerim. . .
bilemiyorum ki hürmetlerbenim şarkıya 12 vermişsindir umarım üstat.
aramızın bozulmasını istemem
Hürmetler
Ben mecbur muyum? ayrıca benim itirazım dediğine değil ısrarla ilk postta yazıyor demenize...yazmıyor görüyorum yok yazıyor diyorsunuz sonra da gizli akpli ve fenerli mustafa apo görselleri paylaşıyorBizim meşrebimizde kıvırmak yok efendi, kişi kendinden bilir işi demişler ama görüldüğü üzere her daim gerçekleri yansıtmıyor. Bir önceki yarışmalara baksaydın, çok mu zor yani ? Azıcık pratik zeka ol, araştır kurcala kendin bul.
Abi 45543641468521 tane dil bildiğini bunlara ek olarak eski türkçe dillerini bildiğini söyler durursun ya. . . Durup dururken bunları söylemen mütevazılıktan mı geliyor? Özür dilerim. . .
Hayatında arşiv çalışması yapmamış adamlar kalkıp seninle bok yarıştırırsa bununla da yetinmeyip Atatürk'e iftira atarsa, ve yine aynı adamlar kalkıp arşiv'e kimseyi almıyorlar halka açık vs gibi saçma sapan şeyler söylemekten geri durmuyorsa ben de eğitimimi söylerim. Bu tipler cehaletini büyük bir özgüvenle ortaya dökebiliyorsa ben de eğitimimi ortaya saçarım.
Aynen, biliyorum.Harikasın abi. Amacım tamamen latife yapmaktı. Cahil adamın yüzüne cehaletini vuracaksın. Hele ki tüm cahilliği ile bilmişlik yapan varsa. . .
Aynen, biliyorum.
Ne yapalim Can.Vay be herkes birilerini GSE olarak öneriyor. Bizi hic öneren yok herhalde![]()
@Erman TürkerVay be herkes birilerini GSE olarak öneriyor. Bizi hic öneren yok herhalde![]()
Mütevazilikten saçma bir şey yok, tuhaf bir şekilde millet kitap okuduğunu, kütüphaneye gittiğini, eğitimini söylemekten çekinir oldu. Neymiş kendini beğenmiş derlermiş, desinler ulan banane.
Kişiye göre evet saldırgan olacaksın. "Artistlik" yapacaksın. Ama gerçekten imkanlardan dolayı kendini geliştirememiş haddini bilen, saygı duyan ve kendini geliştiren adama mütevazı olacaksın.
Bu ülkede kitap okuyana, dergi okuyana entel diyorlar. Ben buna ayar oluyorum.
Parada tevazü olur bilgi de olmaz katılıyorum...Bu devirde kindle varken kitap mı okunur dedi bana dünkü çocuk geçenlerde pandorada...Mütevazilikten saçma bir şey yok, tuhaf bir şekilde millet kitap okuduğunu, kütüphaneye gittiğini, eğitimini söylemekten çekinir oldu. Neymiş kendini beğenmiş derlermiş, desinler ulan banane.
Ben de aynısını dedim çok kötü şarkılar var yahu sanki hususi konmuş gibi...Puanlarimi yolladim, listeyi pek begenmedim.
Puanlari verirken bayagi zorlandim hatta. Bazi sarkilara zoraki puan vermek zorunda kaldim.