- 23 Aralık 2008
- 60.442
- 57.772
- 4.933
benim şarkıya 12 vermişsindir umarım üstat.
aramızın bozulmasını istemem
Hürmetler
Adam daha puanlama yapmayı bilmiyor.. Ama yarışmaya geldi mi, mahmut tuncer kesilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim şarkıya 12 vermişsindir umarım üstat.
aramızın bozulmasını istemem
Hürmetler
Öyle erözyönde
İşte o senin absürdlüğün çünkü sen zaten her zaman bilmediğin konularda iddiaya giriyorsun
İşte şimdi oldu zaten üstat aynısını az önce özelden attı tabii okuduğunu anlamayanlar için sözüm yok...Tamam üstat şimdi tekrar gönderiyorumArkadaşlar puanlamalarınızı aşağıdaki şekilde gönderin, dilerseniz şarkının yanına yorum düşebilirsiniz
12
10
8
7
6
5
4
3
2
1
Alpay kazanacak.
Hani nerede???Ne alakası var ? Ben iddiaya giriyorum ve kazanıyorum.. İddia puanımda senden bir hayli yüksek..
Doruk Ata Puanları: 373
Uğur Güzel Puanları: 178![]()
Ben su an gülüyorum.
kesin dandik modern soft bir şarkıyla katıldın az çok tahmin ediyorum ama insicamı bozmayayım...Nem var mı nem???Abi deme öyle. Bir hevesle katıldık. Eğer dediğin gibi olursa bir daha yarışmam ve sonraki tüm eurovisionları sabote ederim.![]()
Kabak gibi de yaziyor.Öyle erözyöndeböyleydi diyemezsin yazacaksın kuralları ha diyelim ki yazmadın bari adres gösterip ilk postu okumadın mı deme
çünkü yazmıyor orada
![]()
Ben su an gülüyorum.
yok nerede yazıyor ki dediğin???
"
Kurallar:
* Yarışmaya en fazla 24 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini bu akşam 23:45'e kadar bana özel mesaj yoluyla göndermeniz gerekmekedir.
Yasaklı Şarkı Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın)
Sistem:
* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.
* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
* Puanları yarın akşam 18:00'a kadar özel mesaj ile bana yollamanız gerekmekte, kendi şarkınıza puan veremezsiniz.
* Sonuçlar yarın 21:00 civarında açıklanacaktır.
Katılacak tüm yarışmacılara başarılar, iyi olan kazansın."
Yine kendine göre bir dünya mı kurdun yoksa yine yazılı olmayan kurallar mı![]()
Yazıyor ya işte nesini anlamadın
Kendin ile gurur duyuyor musun sayin renktasim?Benim 4 şampiyonluğum varmış vay anasını... Müzmin son 20.liklerden nerelere gelmişim haberim yok.
Hayattaki en büyük 2. başarım diyebilirim. İlki Yılın GSE'si seçilmem.Kendin ile gurur duyuyor musun sayin renktasim?
Uğur Bey bu konuda bile kapışacak bir şey bulmanızı takdir ediyorum. Forumun böyle bir şizoya ihtiyacı vardı. Eminim @Serkan Şafak da bu durumdan hoşnuttur.
Her ikisini de kazanamayan var sayin renktasim.Hayattaki en büyük 2. başarım diyebilirim. İlki Yılın GSE'si seçilmem.
Hayattaki en büyük 2. başarım diyebilirim. İlki Yılın GSE'si seçilmem.
Puanlamamızı yaptık mı abim