108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylamamı yaptım ama gerçekten çok vasat şarkılar benden en yüksek oy alan 5 oldu...

herkese 1 mi veriyoruz

Uzun uzun postlar yazdığınıza göre Uğur Bey, ilk mesajda anlatılan kuralları anlamış olmalısınız. Ama ben yine de yanıt vereyim.

23 şarkıdan 10 tanesine 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 10 - 12 puanları veriyorsunuz. Bu puanlamayı en beğendiğinizden en az beğendiğinize doğru vermeniz gerektiğini umarım söylememe gerek yoktur.

Uzun uzun postlar yazdığınıza göre Uğur Bey, ilk mesajda anlatılan kuralları anlamış olmalısınız. Ama ben yine de yanıt vereyim.

23 şarkıdan 10 tanesine 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 10 - 12 puanları veriyorsunuz. Bu puanlamayı en beğendiğinizden en az beğendiğinize doğru vermeniz gerektiğini umarım söylememe gerek yoktur.
yok nerede yazıyor ki dediğin???

"
Kurallar:

* Yarışmaya en fazla 24 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini bu akşam 23:45'e kadar bana özel mesaj yoluyla göndermeniz gerekmekedir.

Yasaklı Şarkı Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın)

Sistem:

* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.
* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
* Puanları yarın akşam 18:00'a kadar özel mesaj ile bana yollamanız gerekmekte, kendi şarkınıza puan veremezsiniz.
* Sonuçlar yarın 21:00 civarında açıklanacaktır.

Katılacak tüm yarışmacılara başarılar, iyi olan kazansın."

Yine kendine göre bir dünya mı kurdun yoksa yine yazılı olmayan kurallar mı :)

Arkadaşlar puanlamalarınızı aşağıdaki şekilde gönderin, dilerseniz şarkının yanına yorum düşebilirsiniz
12
10
8
7
6
5
4
3
2
1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt