Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 1.133
herkese 1 mi veriyoruzPuanları gönderdim. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilemiyorum. İyi olan kazansın da demiyorum. Umarım ben kazanırım. İyi eğlenceler. . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkese 1 mi veriyoruzPuanları gönderdim. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilemiyorum. İyi olan kazansın da demiyorum. Umarım ben kazanırım. İyi eğlenceler. . .
@Erman Türker @Mehmet Arslaner su mesaji söyle iki sahite göndereyim de, sonra lazim olabilir.Puanları gönderdim. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilemiyorum. İyi olan kazansın da demiyorum. Umarım ben kazanırım. İyi eğlenceler. . .
ben bilmediğim iddiaya girmem ki
Altinda bitirecegime iddiasina giriyorum.Forumda girdiğin tüm iddiaları bilsen de, bilmesen de kaybediyorsun..
Buna girmek mi zor geldi ? Giremiyorsan ben girecek ERKEK bulurum, hemde ADAM GİBİ ADAMINDAN..
Girmek isteyen var mı beyler ? Uğur bilmediği iddiaya giremezmiş.. (KORKMUŞ)
Forumda girdiğin tüm iddiaları bilsen de, bilmesen de kaybediyorsun..
Buna girmek mi zor geldi ? Giremiyorsan ben girecek ERKEK bulurum, hemde ADAM GİBİ ADAMINDAN..
Girmek isteyen var mı beyler ? Uğur bilmediği iddiaya giremezmiş.. (KORKMUŞ)
@Keramettin TANRIVERDİDualarımız @Alpay Asma ile bu yarışta kendisini destekliyorum
Neyine giriyoruz
Bilmem, uğurun korkması bende şaşkınlık yarattı![]()
bir konuda iddaya girebilmem için fikir sahibi olmam lazım yoksa gözü kapalı girerim iddaya senin şarkın hangisi bilmiyorum ki??? nasıl iddiaya gireyimBilmem, uğurun korkması bende şaşkınlık yarattı![]()
herkese 1 mi veriyoruz
yok nerede yazıyor ki dediğin???Uzun uzun postlar yazdığınıza göre Uğur Bey, ilk mesajda anlatılan kuralları anlamış olmalısınız. Ama ben yine de yanıt vereyim.
23 şarkıdan 10 tanesine 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 10 - 12 puanları veriyorsunuz. Bu puanlamayı en beğendiğinizden en az beğendiğinize doğru vermeniz gerektiğini umarım söylememe gerek yoktur.
Beni gecersen 1 ay foruma yazmam
bir konuda iddaya girebilmem için fikir sahibi olmam lazım yoksa gözü kapalı girerim iddaya senin şarkın hangisi bilmiyorum ki??? nasıl iddiaya gireyim
Oylamamı yaptım ama gerçekten çok vasat şarkılar benden en yüksek oy alan 5 oldu...
İşte o senin absürdlüğün çünkü sen zaten her zaman bilmediğin konularda iddiaya giriyorsunBende senin katıldığın parçayı bilmiyorum dimi ? yinede iddiaya girelim diyorum ne var bunda korkulacak ?