108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarkimi yolladim Eurovision seven arkadaslar :hat:

Cocuk musun yav her alintida bir video.

Git öte de oyna su konuyu bombos mesajlarla kirletme. Tesekkürler.
Bence paylaştığım hayatında izlemediğin sinema ve dinlemediğin müzik eserlerinden nasiplen, kendi geliştir intizar edeceğine...Ayrıca ben teşekkür ederim...

Can bu tür kültürel işlerden anlamaz Uğur, boşuna kürek çekme.
Ama bir yerden başlaması lazım...Mission diye bir film mi varmış? De niro, Irons, Neeson oynamış...Adam niye ağlıyor, sırtındaki ne? Müzikler kime ait? Marricone mi? Yönetmeni Joffe de kim? Cizvitler?

Böyle diye diye kültür havzasına girersin yoksa kim kime yumulmuş, hangi marvel filmi çıkmış diye kültürlenemezsin...Tamamen onun iyiliği için renktaş...

Can bu tür kültürel işlerden anlamaz Uğur, boşuna kürek çekme.

Her zamanki gibisin Arif. Bombos.

Bence paylaştığım hayatında izlemediğin sinema ve dinlemediğin müzik eserlerinden nasiplen, kendi geliştir intizar edeceğine...Ayrıca ben teşekkür ederim...

Beni tanimadan etmeden bu kaniya varman mümkün olmadigi icin kafanda kendi hikayelerini uydurmaya devam et. Ayrica bana burada nasihatta veya tavsiyede bulunacak son kisilerden birisin, malum ciddiye aldigim bir sahis olmadigin icin.

Kendimi tekrarlamayi cok sevmem ama dedigim gibi git ötede oyna ve sacmasapan seylerle su konuyu kirletme ve beni de mesgul etme.

HÜRMETLER.

Her zamanki gibisin Arif. Bombos.

Beni tanimadan etmeden bu kaniya varman mümkün olmadigi icin kafanda kendi hikayelerini uydurmaya devam et. Ayrica bana burada nasihatta veya tavsiyede bulunacak son kisilerden birisin, malum ciddiye aldigim bir sahis olmadigin icin.

Kendimi tekrarlamayi cok sevmem ama dedigim gibi git ötede oyna ve sacmasapan seylerle su konuyu kirletme ve beni de mesgul etme.

HÜRMETLER.
Ciddiye almadığın için mi 7/24 peşimdesin...Peki seni ben tanımıyorsam sen nasıl beni tanıyorsun da hakkımda yargılara varıyorsun :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::asd: lütfen kendimizle çelişmeyelim isterseniz bir okuma listesi göndereyim...

alo konuyu kirletmeyin

Ciddiye almadığın için mi 7/24 peşimdesin...Peki seni ben tanımıyorsam sen nasıl beni tanıyorsun da hakkımda yargılara varıyorsun :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::asd: lütfen kendimizle çelişmeyelim isterseniz bir okuma listesi göndereyim...

Benim senin pesinde olmama gerek yok ki her konuyu isgal altina aliyorsun okumadan gecemiyoruz ki.

Forumu birakiyordun ne hikmetse geri döndün. Böyle büyük laf eden adam lafini yutmaz. Neyse hosgeldin midesi genis Dursuncu arkadas. Forumda herkese yer var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt