Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür allahım işte bu!!!Sarkimi yolladim Eurovision seven arkadaslar![]()
Bekliyoruz
Bekle isin ne.
Bana yollayacaksın@Ömer Tezcan parcayi yolladin renktas.. uygun mu yoksa yatcam
Bana yollayacaksın![]()
Bence paylaştığım hayatında izlemediğin sinema ve dinlemediğin müzik eserlerinden nasiplen, kendi geliştir intizar edeceğine...Ayrıca ben teşekkür ederim...Cocuk musun yav her alintida bir video.
Git öte de oyna su konuyu bombos mesajlarla kirletme. Tesekkürler.
Can bu tür kültürel işlerden anlamaz Uğur, boşuna kürek çekme.Bence paylaştığım hayatında izlemediğin sinema ve dinlemediğin müzik eserlerinden nasiplen...
Ama bir yerden başlaması lazım...Mission diye bir film mi varmış? De niro, Irons, Neeson oynamış...Adam niye ağlıyor, sırtındaki ne? Müzikler kime ait? Marricone mi? Yönetmeni Joffe de kim? Cizvitler?Can bu tür kültürel işlerden anlamaz Uğur, boşuna kürek çekme.
Doruku diskalifiye et allah bilir kime gönderdi şarkıyıEvet beyler siz kaldınız @Doruk Ata TANRIVERDİ @Hamza Gölbaşı @Berkan Baba
Can bu tür kültürel işlerden anlamaz Uğur, boşuna kürek çekme.
Bence paylaştığım hayatında izlemediğin sinema ve dinlemediğin müzik eserlerinden nasiplen, kendi geliştir intizar edeceğine...Ayrıca ben teşekkür ederim...
Ciddiye almadığın için mi 7/24 peşimdesin...Peki seni ben tanımıyorsam sen nasıl beni tanıyorsun da hakkımda yargılara varıyorsunHer zamanki gibisin Arif. Bombos.
Beni tanimadan etmeden bu kaniya varman mümkün olmadigi icin kafanda kendi hikayelerini uydurmaya devam et. Ayrica bana burada nasihatta veya tavsiyede bulunacak son kisilerden birisin, malum ciddiye aldigim bir sahis olmadigin icin.
Kendimi tekrarlamayi cok sevmem ama dedigim gibi git ötede oyna ve sacmasapan seylerle su konuyu kirletme ve beni de mesgul etme.
HÜRMETLER.
Ciddiye almadığın için mi 7/24 peşimdesin...Peki seni ben tanımıyorsam sen nasıl beni tanıyorsun da hakkımda yargılara varıyorsunlütfen kendimizle çelişmeyelim isterseniz bir okuma listesi göndereyim...