- 23 Aralık 2008
- 60.442
- 57.772
- 4.933
Bende sana veririmSana vereceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sana veririmSana vereceğim.
Yakın arkadaşımı sevmeme sebebin nedir?
Bir düşüneyim, hemen cevap veremiyorum kusura bakmazsın inşallah.Bence her insan ikinci bir şansı hak eder abi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir düşüneyim, hemen cevap veremiyorum kusura bakmazsın inşallah.
kavkazcenter bağışçısıydım ben 1999'da onun için gayet iyi biliyorum merak etme madem çalıştın yazabilirsin ne gibi bir mahsuru varUğur bak yine yavaş yavaş boş yapmaya başlıyorsun, bu benim alanım ve sovyetlerin dağılma sürecindeki Rus ordusunu çalışmış bir insanım, öyle hikayelerden masallardan öğrenmedim bu mevzuları. Muhatabım bile olamazsın bu konularda, bu da kendini beğenmişlik falan değil domatesin ne olduğunu bilmeyen birine menemen tarifi veremezsin. Sana 1. çeçen savaşında rus ordusu neden yenildi anlatamam, teknik bir konu çünkü. Öyle bir taraf çok müthiş cesurdu vs gibi saçma sapan şeylerle açıklanmaz bu işler, bunlar halkların ağzında sakız gibi çiğnediği şeylerdir, gerçeklerle ilgisi yoktur.
Yok 140 milyonluk Rusyaymış bilmem neymiş, şu söylediğinin ne kadar saçma sapan bir şey olduğunun bile farkında değilsin çünkü ordular-gayri nizami harp-askeri strateji vs gibi konularda en ufak fikrin yok, alt yapın yok.
Biraz haddini bil yav.
Ben daha senin hikayeyi okumadım, gece onu da aradan çıkartayım bari. Gerilim yüklü, sürükleyici bir hikaye olduğuna dair duyumlar aldım.Ne demek abi... istediğiniz kadar düşünebilirsiniz. AMK beyin hikayesini okuyacağız daha; buradayız...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben daha senin hikayeyi okumadım, gece onu da aradan çıkartayım bari. Gerilim yüklü, sürükleyici bir hikaye olduğuna dair duyumlar aldım.
Bulutların safları sıklaștırması üzerine.Ben daha senin hikayeyi okumadım, gece onu da aradan çıkartayım bari. Gerilim yüklü, sürükleyici bir hikaye olduğuna dair duyumlar aldım.
İbranice diye yasak değil daha önce katılındığı için yasak.Yok yahu birak heves mi kaldi . Adamlar ibranice diye yasak koymuslar , zaten onu elestirircesine tam karsit ilahi koydum
Buraya da ayrimcilik karismis . Ama ben katilmiyorum , milletin konusunun sohbetini bozmayalim haklilar o konuda . Sohbet basligi degil burasi
Baska yerde irdeleriz gerekirse .
Yok yahu birak heves mi kaldi . Adamlar ibranice diye yasak koymuslar , zaten onu elestirircesine tam karsit ilahi koydum
Buraya da ayrimcilik karismis . Ama ben katilmiyorum , milletin konusunun sohbetini bozmayalim haklilar o konuda . Sohbet basligi degil burasi
Yess yessYok yahu birak heves mi kaldi . Adamlar ibranice diye yasak koymuslar , zaten onu elestirircesine tam karsit ilahi koydum
i do agree in principle with you too sir!Moderatör yetkilerim olsa şimdiye 10 defa atmıştım konudan Sinan'ı iyi sabrediyorsunuz. Adam bariz trollüyor.