Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 1.588
Vay üç kağıtçı şike çalışmalarına hemen başlamış.Mütemadiyen içip içip özelden kafa açmayın Kaya bey! Yoksa farklı önlemler almak zorunda kalacağım bilesiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay üç kağıtçı şike çalışmalarına hemen başlamış.Mütemadiyen içip içip özelden kafa açmayın Kaya bey! Yoksa farklı önlemler almak zorunda kalacağım bilesiniz.
Yok bulunmaz reiz buradayım ben...Ayrıca kabul et okulda bize havva nagile şarkılarını ezberletirlerdi ben sorardım müzik hocasına orta okulda bu hangi dil diye karıştırma uğur derlerdi çok üsteleyince de bilmiyoruz gürcüce derlerdiSarki koyuyoruz yasakli deniyor , hakikaten ayrimciligin dibine vuruluyor bazen
Suraya koydugum yahudi esintisini cok bilinen diye yasaklamislar , altindaki felsefeyi sorsam bilen 3 kisi cikmaz
Sanki gunumuzun populer sabun kopugu bestesi anasini satayim
Ikinci koyduguma da bir kulp bulunur elbet
Ne alakası var yav.Sarki koyuyoruz yasakli deniyor , hakikaten ayrimciligin dibine vuruluyor bazen
Suraya koydugum yahudi esintisini cok bilinen diye yasaklamislar , altindaki felsefeyi sorsam bilen 3 kisi cikmaz
Buradan paylaşmayın özel mesajla bana iletmeniz gerekiyor kesin kayıt yaptırıyor musunuz buna bile cevap vermediniz?
Sarki koyuyoruz yasakli deniyor , hakikaten ayrimciligin dibine vuruluyor bazen
Hadi bir an önce yollayın şarkıları bura karışacak yoksa![]()
Artık istesende zıplayamazsın o bir defaya mahsus bir teklifti, şansını kaybettin üzgünüm.Sana özelden şarkımı söyler ve tam puan verirsen abi seninle trambolinde zıplarım. Söz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bu da masaldı çünküHayatımda senin kadar romantik, gerçeklikten kopuk bir adam daha görmedim. Masallarda yaşıyorsun resmen.
Sen niye yasaklı şarkıyla girdin geçen yarışmaya? Utanmadın mı?Size karşı mı olması lazım her durumun.
Şarkının yasaklı olabilmesi için daha önce yarışması lazım. Demek ki yarışmış daha önce biri. Kafasına göre bu olmaz denmiyor içinde şiddet veya aşırı cinsellik, hakaret unsuru yoksa şarkılarda.
Liste var 100 küsür yarışma en az 20 küsür şarkıdan 2000'den fazla şarkı yarışmış. Yasaklı listesine gidip CTRL+F yapıp taratırsan, komplo değil yasaklı olduğunu teyit edersin. Gayet mantıklı şekilde aynı şarkının defalarca yarışmasının önüne geçilsin ve yeni şarkılar keşfedilsin diye konmuş bir kuraldır.
Kolay gelsin.
Artık istesende zıplayamazsın o bir defaya mahsus bir teklifti, şansını kaybettin üzgünüm.
Sen niye yasaklı şarkıyla girdin geçen yarışmaya? Utanmadın mı?
@Serhan Girici kardeşim de katılsın.Utanmadım. Zira 100 yarışmadır yarışanlar bile puan verdi. Sadece müzik kısmında 25 saniyelik bir pasaj Polyuska Polye ile aynı. Sözler ve şarkının genelinde farklılık var. Ha aynısı ile katılıp yine derece yapanlar oldu ayrıca. İlk de değilimdir yani.
Ayrımcılıkla ilgisi yok ki kurallar gayet net katılacaksanız yaz deyip şarkıyı özelden göndereceksiniz listede varsa yeni şarkı isteyeceğimYok abi senle ilgili yazmadim zaten , senin ne alakan var konuyla
Ben ayrimci tavra isyan ettim artik
@Serhan Girici kardeşim de katılsın.
Yakın arkadaşımı sevmeme sebebin nedir?
Evet bu da masaldı çünkü
1 milyon çeçene karşı 140 milyon rus...Hiç fena bir oran değil![]()