108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarki koyuyoruz yasakli deniyor , hakikaten ayrimciligin dibine vuruluyor bazen

Suraya koydugum yahudi esintisini cok bilinen diye yasaklamislar , altindaki felsefeyi sorsam bilen 3 kisi cikmaz

Sanki gunumuzun populer sabun kopugu bestesi anasini satayim

Ikinci koyduguma da bir kulp bulunur elbet
Yok bulunmaz reiz buradayım ben...Ayrıca kabul et okulda bize havva nagile şarkılarını ezberletirlerdi ben sorardım müzik hocasına orta okulda bu hangi dil diye karıştırma uğur derlerdi çok üsteleyince de bilmiyoruz gürcüce derlerdi :) internet 1995'te geldi o zaman alta vista arama motoruna havva nagile yazıp ibranice olduğunu öğrenip müzik hocasını ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet etmekle tehdit edip müfredattan kaldırmıştım...işte öyle bir deliğanlıyız...

Sinan Agaya Hiçbir Şey Olmaz!!!

Yasaklı şarkı listesi var ilk mesajda. Herkese geçerli kurallar.

Suraya koydugum yahudi esintisini cok bilinen diye yasaklamislar , altindaki felsefeyi sorsam bilen 3 kisi cikmaz

Ne alakası var yav.

Size karşı mı olması lazım her durumun.

Şarkının yasaklı olabilmesi için daha önce yarışması lazım. Demek ki yarışmış daha önce biri. Kafasına göre bu olmaz denmiyor içinde şiddet veya aşırı cinsellik, hakaret unsuru yoksa şarkılarda.

Liste var 100 küsür yarışma en az 20 küsür şarkıdan 2000'den fazla şarkı yarışmış. Yasaklı listesine gidip CTRL+F yapıp taratırsan, komplo değil yasaklı olduğunu teyit edersin. Gayet mantıklı şekilde aynı şarkının defalarca yarışmasının önüne geçilsin ve yeni şarkılar keşfedilsin diye konmuş bir kuraldır.

Kolay gelsin.

Katılmayanlar geyik muhabbeti yapmayacak ise lütfen konudan çıksınlar. Bakın 15 saatlik mesai sonrası kibar olmaya çalışıyorum ama konunun içine edilmeye ramak kalmış.

Size karşı mı olması lazım her durumun.

Şarkının yasaklı olabilmesi için daha önce yarışması lazım. Demek ki yarışmış daha önce biri. Kafasına göre bu olmaz denmiyor içinde şiddet veya aşırı cinsellik, hakaret unsuru yoksa şarkılarda.

Liste var 100 küsür yarışma en az 20 küsür şarkıdan 2000'den fazla şarkı yarışmış. Yasaklı listesine gidip CTRL+F yapıp taratırsan, komplo değil yasaklı olduğunu teyit edersin. Gayet mantıklı şekilde aynı şarkının defalarca yarışmasının önüne geçilsin ve yeni şarkılar keşfedilsin diye konmuş bir kuraldır.

Kolay gelsin.
Sen niye yasaklı şarkıyla girdin geçen yarışmaya? Utanmadın mı?

Sen niye yasaklı şarkıyla girdin geçen yarışmaya? Utanmadın mı?

Utanmadım. Zira 100 yarışmadır yarışanlar bile puan verdi. Sadece müzik kısmında 25 saniyelik bir pasaj Polyuska Polye ile aynı. Sözler ve şarkının genelinde farklılık var. Ha aynısı ile katılıp yine derece yapanlar oldu ayrıca. İlk de değilimdir yani.

Daha önce hiç katılmadım yer kaldıysa sizlerle bir çay içmek isterim.

Utanmadım. Zira 100 yarışmadır yarışanlar bile puan verdi. Sadece müzik kısmında 25 saniyelik bir pasaj Polyuska Polye ile aynı. Sözler ve şarkının genelinde farklılık var. Ha aynısı ile katılıp yine derece yapanlar oldu ayrıca. İlk de değilimdir yani.
@Serhan Girici kardeşim de katılsın.

Yok abi senle ilgili yazmadim zaten , senin ne alakan var konuyla

Ben ayrimci tavra isyan ettim artik
Ayrımcılıkla ilgisi yok ki kurallar gayet net katılacaksanız yaz deyip şarkıyı özelden göndereceksiniz listede varsa yeni şarkı isteyeceğim

Evet bu da masaldı çünkü :)

1 milyon çeçene karşı 140 milyon rus...Hiç fena bir oran değil :)

Uğur bak yine yavaş yavaş boş yapmaya başlıyorsun, bu benim alanım ve sovyetlerin dağılma sürecindeki Rus ordusunu çalışmış bir insanım, öyle hikayelerden masallardan öğrenmedim bu mevzuları. Muhatabım bile olamazsın bu konularda, bu da kendini beğenmişlik falan değil domatesin ne olduğunu bilmeyen birine menemen tarifi veremezsin. Sana 1. çeçen savaşında rus ordusu neden yenildi anlatamam, teknik bir konu çünkü. Öyle bir taraf çok müthiş cesurdu vs gibi saçma sapan şeylerle açıklanmaz bu işler, bunlar halkların ağzında sakız gibi çiğnediği şeylerdir, gerçeklerle ilgisi yoktur.

Yok 140 milyonluk Rusyaymış bilmem neymiş, şu söylediğinin ne kadar saçma sapan bir şey olduğunun bile farkında değilsin çünkü ordular-gayri nizami harp-askeri strateji vs gibi konularda en ufak fikrin yok, alt yapın yok.

Biraz haddini bil yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt