Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Yaz abi bizi de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum özelden de gönderdim
oturdu kafamda bir şeyler hmmm
Hayır anlamadın ben çifte stadarttan bahsediyorum ben ergen deyince raporlanıyorum ama siz moderatör olarak kullanabiliyorsun sıkıntının temeli bu??? Bana bu yazılı olmayan kuralı mantıklı izah et bir daha ne espri yaparım sana ne de benzeri...
Yaz abi bizi de
İki paragraf yazıp cevap vermedin yine çifte standartın sebebi olmalı? Yoksa herkes yapsa da sen nasıl hangi saikle yapacaksın??? Buradan yazmak istemiyorsun özelden yaz ben ilkelere değer veririm bir ilke koy ortaya seni benden üstün tutan ve imtiyaz sağlayan kabul edeceğim ki bunu yapan moderatör de oldu daha önce...Senin şikayetin kendinle alakalı ondan soruyorum???Provake edersen raporlanırsın. Yazım şekline hürmetler koyunca kibar olunmuyor. Sana kim dalga geçme cüretini veriyor insanlar ile. Şu muhattap şeklini ben yönetici değil de üye olarak yaşasam sen ihraç alana kadar o yönetimini kabusu olurdum açıkçası.
Dediğim gibi karakter sorunun var (açık aramak, basit kelime oyunlarına başvurarak rencide etmeye çalışmak, kendine illa bir düşman bellemek gibi) ve düzeltmezsen, çifte standart diye ağlamaya devam edersin ihraç alana kadar.
Ayip oluyor amaAlpaydan olsa olsa zeta olur.
Ayrıca kendisi bu yarışmanın en büyük şikecilerinden biridir.
Alpay senin ona bel altı vurmaya çalıştığını düşünüyor o yüzden de gereksiz bir tepki vermiş.İki paragraf yazıp cevap vermedin yine çifte standartın sebebi olmalı? Yoksa herkes yapsa da sen nasıl hangi saikle yapacaksın??? Buradan yazmak istemiyorsun özelden yaz ben ilkelere değer veririm bir ilke koy ortaya seni benden üstün tutan ve imtiyaz sağlayan kabul edeceğim ki bunu yapan moderatör de oldu daha önce...Senin şikayetin kendinle alakalı ondan soruyorum???
Hangi husustaAyip oluyor ama
Zeta cok agir bir itham:/Hangi hususta
İki paragraf yazıp cevap vermedin yine çifte standartın sebebi olmalı? Yoksa herkes yapsa da sen nasıl hangi saikle yapacaksın??? Buradan yazmak istemiyorsun özelden yaz ben ilkelere değer veririm bir ilke koy ortaya seni benden üstün tutan ve imtiyaz sağlayan kabul edeceğim ki bunu yapan moderatör de oldu daha önce...Senin şikayetin kendinle alakalı ondan soruyorum???
Yok ki hep o yanlış anlıyor ben ona bir ara gsbasket ile alakalı bir mesaj atmıştım bak dedim bütçe tahminim çıktı ki bire bir tutturdum üstat benim yanlış duyum aldığımı yalan söylediğimi söyleyip önder atmıştı şu ekran görüntüsünü atar mısın dedim zira murat temur gibi belalılarım bile hak vermişti o ana kadar da aramız iyiydi daha sonra tavrı değişti şimdi ilk kez yazıyorum bence gerisi bahane ahanda şuydu üstat;Alpay senin ona bel altı vurmaya çalıştığını düşünüyor o yüzden de gereksiz bir tepki vermiş.
Ona art niyetin olmadığını anlatırsan sorun kalmaz yoksa sabaha kadar böyle tartışırsınız.
Ve aleyküm selam ve rahmetullah.Esselamün Aleyküm ve Rahmetullah,
Yaz.
YokYok ki hep o yanlış anlıyor ben ona bir ara gsbasket ile alakalı bir mesaj atmıştım bak dedim bütçe tahminim çıktı ki bire bir tutturdum üstat benim yanlış duyum aldığımı yalan söylediğimi söyleyip önder atmıştı şu ekran görüntüsünü atar mısın dedim zira murat temur gibi belalılarım bile hak vermişti o ana kadar da aramız iyiydi daha sonra tavrı değişti şimdi ilk kez yazıyorum bence gerisi bahane ahanda şuydu üstat;
![]()
Sırf ben dedim demeyim diye attılar ben de aramızdaki hasbihale hukukuna güvenerek Alpaya rica ettim baktım cevap vermiyor ses etmedim sonra nem kapmaya başladı...Ben dedim ve birebir tuttu işte...orada boş konuşan arkadaşın tahmini de leş çıktı...Sorduk da tahmin ettik çünkü...Olay özetle bu üstat...