- 9 Temmuz 2011
- 34.477
- 29.504
- 2.533
olur yasaklı listesinde yer almasın yetersoundtrack olur mu? reforme klasik? deforme pop?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur yasaklı listesinde yer almasın yetersoundtrack olur mu? reforme klasik? deforme pop?
Tamam o zaman beni de yazın ama tek şartla olur da birinci olursam tahtımı asa ve taçla beraber @Alpay Asma ya devredeceksiniz...Yarışmanın gizli favorisini açık etmek durumundayım çünkü o bir alfa...
Ben sadece renklendirmek için katılıyorum o zaman...Hürmetler Alpay...Fabrika Kızı...
Bu arada son yarismayi duzenlemistim ama yarim kalmisti, onu kazanan @Aslan Karadağ idi
Yazalım mı Sinan bey?
Gelsinde çırpalım biraz.En asil duyguların sahibi @Erman Türker 'i davet edecek bir babayiğit var mı ?
14 saattir calistigim ve hala sonu görünmedigi icin katilmayacaktim ama @Erman Türker ve @Mustafa Kaya katilir ise katilirim.En asil duyguların sahibi @Erman Türker 'i davet edecek bir babayiğit var mı ?
Sen katılda onları hallederiz14 saattir calistigim ve hala sonu görünmedigi icin katilmayacaktim ama @Erman Türker ve @Muistafa Kaya katilir ise katilirim.
Kime demiştin? Bana dediğini hatırlamıyorum yoksa kendi kendinize mi demiştinizBirinciliğe ihtiyacım olmayacak kadar birinciliğim var. İsim babamı anmışsın kötü niyetle de olsa. Laf sokma, ve muhattap olmayarak devam et demiştim. Devam edersen kinaye ile falan da uğraşmam öyle. Doğrudan muhattap olurum.
Yoksa hürmetine başlayacağım, tersten heceleyeceksin.
şansımı ...Bu arada son yarismayi duzenlemistim ama yarim kalmisti, onu kazanan @Aslan Karadağ idi
Yarismanin seklini duzenini bilemem , ama dinleyenleri kasip kavuracak sarki videosunu koydum , orjinalini de paylasabilirim
Kime demiştin? Bana dediğini hatırlamıyorum yoksa kendi kendinize mi demiştinizBana söylesen alpay üstat bundan sonra size tek kelime yazmadan post atarım size kalmış...