108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat müstat geçelim. Ne dediğimi anlayacak zekada olduğunu varsayıyordum, ama mesajı alamamışsın belli ki. En son yazdığım mesajda dediğim gayet açıktı oysa. Yenileyeyim o halde. O hürmetler sosuna buladığın aşağılayıcı ve dibine kadar aşağılık kompleksi kokan laçka uslubünü bırakmazsan, ve egonu törpülemezsen muhattap olma dedim. Sen de TAMAM dedin yine aynı boku yiyeceğini deklare edercesine. Başkalarına da aynı şekilde yaparsan da barınamazsın zaten burada, sebebi ben olmam ama başkaları olur.

Adam gibi yazarsan, oturur tartışırız. Yok diyorsan da ergenleri eğlendirmeye devam edersin 1-2 tane belki yazıyordu son olarak da.
Peki siz "ergen" diyebiliyorsunuz da ben deyince niye sorun oluyor? Bana bunun cevabını verin size en ufak espri bile yapmayacağım bundan sonra...Madem rahatsız oluyorsunuz azizim...

Peki siz "ergen" diyebiliyorsunuz da ben deyince niye sorun oluyor? Bana bunun cevabını verin size en ufak espri bile yapmayacağım bundan sonra...Madem rahatsız oluyorsunuz azizim...

Orada gidip Mr.Hydde bilmem ne diyerek benim hakkımda ileri geri seviyesizce laga luga yaparsan, cevabını alırsın tabi.

Sataşana anladığı uslüptan cevap veririm. Ve evet az bile söylemişim. Kaç yaşında adamsın muhtemelen 30 veya üstündesin, ama liseli ergenler gibi laf atıyorsun. Karşında da 15 yaşında çocuk yok.

Yasaklı şarkıyla yarışmaya giren hırboları hala niye yarışmaya alıyorsunuz?

Tamam o zaman beni de yazın ama tek şartla olur da birinci olursam tahtımı asa ve taçla beraber @Alpay Asma ya devredeceksiniz...Yarışmanın gizli favorisini açık etmek durumundayım çünkü o bir alfa...

Ben sadece renklendirmek için katılıyorum o zaman...Hürmetler Alpay...Fabrika Kızı...

Alpaydan olsa olsa zeta olur.

Ayrıca kendisi bu yarışmanın en büyük şikecilerinden biridir.

Orada gidip Mr.Hydde bilmem ne diyerek benim hakkımda ileri geri seviyesizce laga luga yaparsan, cevabını alırsın tabi.

Sataşana anladığı uslüptan cevap veririm. Ve evet az bile söylemişim. Kaç yaşında adamsın muhtemelen 30 veya üstündesin, ama liseli ergenler gibi laf atıyorsun. Karşında da 15 yaşında çocuk yok.
Hayır anlamadın ben çifte stadarttan bahsediyorum ben ergen deyince raporlanıyorum ama siz moderatör olarak kullanabiliyorsun sıkıntının temeli bu??? Bana bu yazılı olmayan kuralı mantıklı izah et bir daha ne espri yaparım sana ne de benzeri...

Hayır anlamadın ben çifte stadarttan bahsediyorum ben ergen deyince raporlanıyorum ama siz moderatör olarak kullanabiliyorsun sıkıntının temeli bu??? Bana bu yazılı olmayan kuralı mantıklı izah et bir daha ne espri yaparım sana ne de benzeri...
Bir basligi da kirletme dursuncu faso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt