Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Ağabey sen de yemenden bekleyip de bir türlü gelmeyen redif gibisin alakasız yerlerde çıkıyorsun ortayaUğur'a son uyarımdır, böyle devam ederse müeyyide uygulamak zorunda kalacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey sen de yemenden bekleyip de bir türlü gelmeyen redif gibisin alakasız yerlerde çıkıyorsun ortayaUğur'a son uyarımdır, böyle devam ederse müeyyide uygulamak zorunda kalacağım.
Ne diyem
Mahmut mu diyem
Sana vereceğim.Bu yarismada surpriz yapabilirim
Alpay'ı sinirlendirmeyi nasıl başardın cidden ? 10 yıla yakın süredir buradayım, adamın ilk kez sinirlendiğini gördüm.Ağabey sen de yemenden bekleyip de bir türlü gelmeyen redif gibisin alakasız yerlerde çıkıyorsun ortaya
Yalnız hakikaten kaliteli şarkıyla katıldım, p.ç etmezseniz sevinirim.
Bence bu kez kötü bir şey demek istemedi ama yine de sen bilirsin.Sizlerle olan muhabbetimde ki diyalogların, sadece arkadaşlarımla olan samimiyete dayandığını anlarsa uzamaz. Ama onun problemi bu değil. Genel bir sorun var. Sürekli bir hayal dünyası içinde, ve kendine sürekli düşman yaratarak yer edinme maksadında. Doğal olmayan her şeyin sonuna kadar karşısında olurum.
Ali Cengiz'e, kelime oyununa gerek kalmadan neyse söylersin. Takılmak ile aşağılamak arasında ki farkı anlayacak zekamız var çok şükür. Niyet önemli.
Buyrun
Bir avuctuk biz diye de bilinen sarkidir
Mütemadiyen içip içip özelden kafa açmayın Kaya bey! Yoksa farklı önlemler almak zorunda kalacağım bilesiniz.
Madem öyle sinan al sana gerilla türkümüzmeraklanmayın yasaklı değil zira bu gerilla başka gerilla!!!
Buradan paylaşmayın özel mesajla bana iletmeniz gerekiyor kesin kayıt yaptırıyor musunuz buna bile cevap vermediniz?Sarki koyuyoruz yasakli deniyor , hakikaten ayrimciligin dibine vuruluyor bazen
Suraya koydugum yahudi esintisini cok bilinen diye yasaklamislar , altindaki felsefeyi sorsam bilen 3 kisi cikmaz
Sanki gunumuzun populer sabun kopugu bestesi anasini satayim
Ikinci koyduguma da bir kulp bulunur elbet