108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur bak yine yavaş yavaş boş yapmaya başlıyorsun, bu benim alanım ve sovyetlerin dağılma sürecindeki Rus ordusunu çalışmış bir insanım, öyle hikayelerden masallardan öğrenmedim bu mevzuları. Muhatabım bile olamazsın bu konularda, bu da kendini beğenmişlik falan değil domatesin ne olduğunu bilmeyen birine menemen tarifi veremezsin. Sana 1. çeçen savaşında rus ordusu neden yenildi anlatamam, teknik bir konu çünkü. Öyle bir taraf çok müthiş cesurdu vs gibi saçma sapan şeylerle açıklanmaz bu işler, bunlar halkların ağzında sakız gibi çiğnediği şeylerdir, gerçeklerle ilgisi yoktur.

Yok 140 milyonluk Rusyaymış bilmem neymiş, şu söylediğinin ne kadar saçma sapan bir şey olduğunun bile farkında değilsin çünkü ordular-gayri nizami harp-askeri strateji vs gibi konularda en ufak fikrin yok, alt yapın yok.

Biraz haddini bil yav.
kavkazcenter bağışçısıydım ben 1999'da onun için gayet iyi biliyorum merak etme madem çalıştın yazabilirsin ne gibi bir mahsuru var

Yok yahu birak heves mi kaldi . Adamlar ibranice diye yasak koymuslar , zaten onu elestirircesine tam karsit ilahi koydum

Buraya da ayrimcilik karismis . Ama ben katilmiyorum , milletin konusunun sohbetini bozmayalim haklilar o konuda . Sohbet basligi degil burasi

Baska yerde irdeleriz gerekirse .

Yok yahu birak heves mi kaldi . Adamlar ibranice diye yasak koymuslar , zaten onu elestirircesine tam karsit ilahi koydum

Buraya da ayrimcilik karismis . Ama ben katilmiyorum , milletin konusunun sohbetini bozmayalim haklilar o konuda . Sohbet basligi degil burasi

İbranice diye yasak değil daha önce katılındığı için yasak.

Yav ne alakasi var.
Aptala yatmayi baya seviyorsun son zamanlarda

Yess yess

but i do agree in principle...yeas yeas quite sure about it...

Moderatör yetkilerim olsa şimdiye 10 defa atmıştım konudan Sinan'ı iyi sabrediyorsunuz. Adam bariz trollüyor.

Bir yarışmaya katılalım dedik değişiklik olsun diye yine aynı kişile aynı mevzular yav arkadaşlar sizin normal hayatınızda kimse dinlemiyor mu? Birazda onlara anlatın yahu yeminle okumaktan bıktık yazmaktan bıkmadınız neyse..

Yer varsa yaz

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt