- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Özel mesaj yayınlamak yasak değil mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MK hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal etme kapsamında soruşturma başlatılmıştır.
Hakikaten bu ne ama!
Terbiyemi bozmayacağım. Israr etme! Özel mesaj yayınlamak suç. Raporladım !
şu sözünüzü hatırlatmak isterim
umarım bu davranışınız cezasız kalmaz..
Ünlem miHakikaten bu ne ama!
O mesajdan sonra yaptırım gelmeyince o kuralın askıya alındığını görmüş olduk. Doruk bu arada bu aralar bana sarıyorsun. Gözümden kaçmıyor. Dikkatli ol!
Şikeyi yapan sensin bu mesaj bunu gösteriyor. Adama öncesinde bazı bilgiler vermişsin ki, adam burada ismini vermemiş olsa bile gönderilen parçaların birinden bahsediyor. En başta dediğimiz gibi balık baştan kokar.
Özelden neden yaz(a)mıyorsun üstad?Ben şarkımı değiştirecem bana ulaş MK.
Ben şarkımı değiştirecem bana ulaş MK.
Yazmadığımı kim söyledi, esc de şeffadlıktan yanayım bu yüzden genelden de yazdım.Özelden neden yaz(a)mıyorsun üstad?
Özelden yazınca küfür kıyamet ile karşılık veriyor demiştin, ben o yüzden öyle düşündüm demek.Yazmadığımı kim söyledi, esc de şeffadlıktan yanayım bu yüzden genelden de yazdım.
Akşama doğru şarkıyı yollarım mevcut şarkıyı listeden çekin lütfen. İyi günler..
Kaynatma tabirini en son lisede duymuştum, eskilere gittim bak şimdi efkarlandımAbi allah için zaten millet saldıracak yer alıyor. Rica ederim kaynatmayın. Hayırlısıyla şu yarışma bitsin. Bir daha yarışma düzenlersem bana da Mahir demesinler; Erman desinler, Keramettin desinler!