- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Hiç lagaluga yapmayın arkadaşlar. En baştan belirttim pazar günü açıklama yapacağım diye yarın öğlen ve pazar öğlen sonuçları sisteme yerleştirip pazar akşamı yayınlayacağım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahir boy/kilo öğrenebilir miyiz
ub.msji
Müdahale mi etsen eski bir şikeci olarakKac gun suruyor ulan bu yarisma? Allah belani versin be Mahir !!
Burda bir çeşit oyun dönüyor çözemedim, benim şarkının şampiyon olma ihtimali fenerin bu sezon şampiyon olmasıyla aynı.
bu ney photoshop mu yoksa?
VAY MK
Evet iyi kamufle etmişsin, tebrik ediyorum.Mesajın gerçek olduğunu düşünenler bir kere daha okusun.
Noktadan sonra boşluk bırakılmamış.
Anlam karışıklığı var.
Hiçbir zaman Erman Türker’e Mehmet Arslaner’e sadece ismiyle hitap etmedim.
İki nokta kullanılmış kullanmam!
Hepsinden önemlisi mesajda tek bir ünlem işareti yok!!!
Bak yine aziz yıldırım gibi gülmem geldi yav durup dururken. O değil de kadim dostum, 4. bira da bitti nolacak şimdi ?!??! Şu an boşluğa düştüm ne yapacağımı bilemiyorum, en ufak çakır keyiflilikte yok o iğrenç tada boşuna mı katlandık şimdi. Mermi gibi hava var, çıkıp iki soluklansam mı ne dersin ?Mesajın gerçek olduğunu düşünenler bir kere daha okusun.
Noktadan sonra boşluk bırakılmamış.
Anlam karışıklığı var.
Hiçbir zaman Erman Türker’e Mehmet Arslaner’e sadece ismiyle hitap etmedim.
İki nokta kullanılmış kullanmam!
Hepsinden önemlisi mesajda tek bir ünlem işareti yok!!!
Bak yine aziz yıldırım gibi gülmem geldi yav durup dururken. O değil de kadim dostum, 4. bira da bitti nolacak şimdi ?!??! Şu an boşluğa düştüm ne yapacağımı bilemiyorum, en ufak çakır keyiflilikte yok o iğrenç tada boşuna mı katlandık şimdi. Mermi gibi hava var, çıkıp iki soluklansam mı ne dersin ?
Mahirden yarismayi devralip ortami senlendirmem isterimMüdahale mi etsen eski bir şikeci olarak