- 20 Haziran 2011
- 60.946
- 69.353
- 4.758
Yarismayi takip ederken yuzumde beliren ifade ;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahhahahhahahhangi sarki benimkiydi unuttum
15 gunluk eurovizyon mu olur yaw
Ohoooooo ölme eşeğim ölme.Sanırım seneye açıklayacak
.Sanırım seneye açıklayacak
Niye la 1 tane içince ne oluyor, 4 birayı art arda içince noluyor ? Lan sen nasıl bir manyaksın yav tuhaf tuhaf düşüncelerin var. Gayet 1-1.5 saatte de içtim yani hiçte midesiz olduğumu düşünmüyorum, son birayı içerken biraz çamur tadı aldım sadece o kadar.Gerçekten 4 birayı art arda içecek kadar midesiz misin! Bira tek kelime ile iğrenç bir içecek! Efes tuborg içerek bu yorumu yapmıyorum. Bir sürü farklı dünya birası içtim. Hepsi birbirinden iğrenç!
Yok yav bunların orda avlu diye bir mekan var oradadır kesin. Geçen girişinde foto çekip bana yollamış öm'den delimidir nedir, yüzünü de smiley ile kapatmış sanki çok meraklıymışım gibi yüzüne görmeye.Mahir sızdı galiba
Hiç lagaluga yapmayın arkadaşlar. En baştan belirttim pazar günü açıklama yapacağım diye yarın öğlen ve pazar öğlen sonuçları sisteme yerleştirip pazar akşamı yayınlayacağım!
Niye la 1 tane içince ne oluyor, 4 birayı art arda içince noluyor ? Lan sen nasıl bir manyaksın yav tuhaf tuhaf düşüncelerin var. Gayet 1-1.5 saatte de içtim yani hiçte midesiz olduğumu düşünmüyorum, son birayı içerken biraz çamur tadı aldım sadece o kadar.
Bu doğru mu
Emin misin?Evet Gürkan Bey. Kesin. Pazar akşamı yayınlayacağım![]()
Hiç denemedin mi renkdaș?peynirli irmik helvasi ha
Bazen sadece bira içebileceğim ortamlara maruz kalıyorum. 30 luk bardak sidik gibi oluyor ve ben bitiremiyorum. Bir gecede iki bira hayatımda içmedim. Muhtemelen kusarım.
Emin misin?
Bu iş yılbaşı gecesi özel eğlence programı olarak sonlanacak gibi duruyor.Bu gece ve yarin öğlene kadar puan verenler puanlarını verirse kesin!