109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA

KR
alpay.jpg

Arkadaşlar yarışma biter bitmez ortadan kayboldum farkındayım ama yarışmayı uyumadan bitirebildiğim için şükrediyorum. Zor şartlarda bir haftalık süreçte bu yarışmayı bitirdim. Tebrik edenleriniz olmuş. Onlara yürekten teşekkür ederim. Şikayet edenler olmuş onları da en kısa sürede yarışma düzenlemeye davet ediyorum. Ben de yarışayım ve GSC kaliteli müzik dinlesin.

Gelelim yarışmaya ve sonucuna. Sonuçtan memnun değilim. Rock seviyoruz elbette. Ama yarışmaları genelde metal rockların kazanması artık midemi bulandırıyor. Bu metal rock kazanma olasılığını hesaplayan üyelerin yarısı da yine metal rock şarkılar seçiyor ve berbat listeler oluyor. Elim titreyerek Alpay Bey'in birinciliğini ilan ettim. Keşke gerçekten şike yapsaydım da Alpay Bey'i ilk ona sokmasaydım. Ama ne yapayım! Bize emanet edilen oylara sahip çıktık ve sonucu ilan ettik. Gelecek sene düzenleyeceğim yarışmada konsept belirleyeceğim ve bu metal rock saçmalığını engelleyeceğim.

Son düzenleme:
Aralarda eğlenelim diye britney spears-toxic paylaşan birinin düzenlediği yarışmada rus folkunun önemli bir eserinin sondan üçüncü olması bile mucize aslına bakarsan. :D

:asd:

Abi puanları hesaplarken televizyonda fonda VH1 açıktı. Orada çok güzel şarkılar çalıyordu. Bir ara işte Toxic çaldı. Eski günleri hatırladım. Yarışmacı arkadaşlar da bu şarkıyı hatırlasın diyerek yarışma akışına yerleştirdim. Bu arada sen Britney'i boşver de akşam şarabını açarak şu Toxic'i dinle. Mis. :asd:

@Mahir Koç eline sağlık dostum gayet güzel bir yarışmaydı.

Son 11 yarışmayı değerlendirdiğimizde hem görüntülenme, hemde mesaj sayısı olarak etkileşimi en yüksek yarışmaydı.

232.webp

Arkadaşlar yarışma biter bitmez ortadan kayboldum farkındayım ama yarışmayı uyumadan bitirebildiğim şükrediyorum. Zor şartlarda bir haftalık süreçte bu yarışmayı bitirdim. Tebrik edenleriniz olmuş. Onlara yürekten teşekkür ederim. Şikayet edenler olmuş onları da en kısa sürede yarışma düzenlemeye davet ediyorum. Ben de yarışayım ve GSC kaliteli müzik dinlesin.

Gelelim yarışmaya ve sonucuna. Sonuçtan memnun değilim. Rock seviyoruz elbette. Ama yarışmaları genelde metal rockların kazanması artık midemi bulandırıyor. Bu metal rock kazanma olasılığını hesaplayan üyelerin yarısı da yine metal rock şarkılar seçiyor ve berbat listeler oluyor. Elim titreyerek Alpay Bey'in birinciliğini ilan ettim. Keşke gerçekten şike yapsaydım da Alpay Bey'i ilk ona sokmasaydım. Ama ne yapayım! Bize emanet edilen oylara sahip çıktık ve sonucu ilan ettik. Gelecek sene düzenleyeceğim yarışmada konsept belirleyeceğim ve bu metal rock saçmalığını engelleyeceğim.

Sürekli metal & Rock birinci olmuyor aslında. Bir dönem de 70s soft pop ve aşk şarkıları oluyordu.

Cevap icin 17 birinciliğimin dağılımı yeterli aslında

1. Dido-White Flag
2. Lana Del Rey-Blue Jeans
3. Laura Pausini-Sweet November
4. Doris Day- Perhaps Perhaps
5. Kansas-Dust In The Wind
6. Leann Rimes-Please Remember
7. Birdy-Light Me Up
8. Within Temptation-Memories
9. Joe Cocker-I Who Have Nothing
10. Mariah Carey-Hero
11. AC/DC-Highway To Hell
12. Deep Purple-Child In Time
13. Nightwish-Swanheart
14. Led Zeppelin-Babe I’m Gonna Leave You
15. Zülfü Livaneli-Gözlerin
16. FAUN-Federkleid
17. RATM-Killing In The Name

İkincilikler:

1. Adele-Set Fire To The Rain
2. Pink Martini-Donde Estas ayılanda
3. Beach Boys-California Dreamin
4. Axel Rudi-Oceans of Time
5. Joe Cocker-Unchain My Heart
6. Rolling Stones-Angie
7. Epica-Feint
8. Andre Rieu& Bond-Victory
9. Farid Farjad-Sarı Gelin
10. The Hooters-Johnny B
11. Delta Goodrem-Lost Without You

Üçüncülükler:

1. Goran Karan-Stay With Me
2. Secret Garden-Song From S.Garden
3. Natalia Imbruglia-Torn

Sürekli metal & Rock birinci olmuyor aslında. Bir dönem de 70s soft pop ve aşk şarkıları oluyordu.

1. Dido-White Flag
7. Birdy-Light Me Up
10. Mariah Carey-Hero
13. Nightwish-Swanheart
16. FAUN-Federkleid

İkincilikler:

6. Rolling Stones-Angie
7. Epica-Feint
10. The Hooters-Johnny B

Üçüncülükler:

Reis aldığın şampiyonluğu, tesadüf olmadığını analizlerin ile birbir ortaya koyuyorsun :tbr:

Dün yazdığın şu post beni ciddi bir düşünceye sevk etti..

....Yarışmadan 5 dakika önce başlığa girerim. Bakarım şöyle 1 katılımcılara. Gönderirim oradan birini moduma göre seçip.

Parçayı seçmeden önce katılımcılara bakma fikri hiç aklıma gelmemişti. Benim beğenmemden ziyade yarışmaya katılanların yaş ortalaması ve zevkleri daha önemliymiş :cry:

“ESC 24 kisinin bir hafta boyunca mucadele ettigi ve sonunda Alpay’in kazandigi bir oyundur.” - Keramettin LINEKER

Reis aldığın şampiyonluğu, tesadüf olmadığını analizlerin ile birbir ortaya koyuyorsun :tbr:

Dün yazdığın şu post beni ciddi bir düşünceye sevk etti..

Parçayı seçmeden önce katılımcılara bakma fikri hiç aklıma gelmemişti. Benim beğenmemden ziyade yarışmaya katılanların yaş ortalaması ve zevkleri daha önemliymiş :cry:
Aynen biz paldir kuldur attik musikiyi

ub.msji

1. Dido-White Flag
7. Birdy-Light Me Up
10. Mariah Carey-Hero
13. Nightwish-Swanheart
16. FAUN-Federkleid

İkincilikler:

6. Rolling Stones-Angie
7. Epica-Feint
10. The Hooters-Johnny B

Üçüncülükler:

Boyuna Kralpay demiyorlar. :tbr:

Bir sonraki yarışmada ben yarışmacı olmak istiyorum. Seninle istişare edelim şarkı seçimi konusunda.

Bu arada "Ayılanda" nedir Alpay Bey!

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt