#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Yeni başghanınız Şerif olsun. :)

Beyler söylediklerimin hangisi yanlış?Aydından memnunmusunuz?Leo francoyla mondragonu taffareli kıyaslayın.Ayhan iyimi oynuyor?Nonda tek başına oynayacak ve onu görürüz inşallah yanılırım ve haklı olan siz olursunuz.Linderoth 2 yıldır ne ıynadı?Zanın Güngörden fazlası ne?Eğer Galatasaray feneri hakemle yense,taraftarda onlardan birinin gözünü çıkarsa,hakemin kafasını yarsa bugün fenerasyon menerasyon kalırmıydı?

Beyler söylediklerimin hangisi yanlış?Aydından memnunmusunuz?Leo francoyla mondragonu taffareli kıyaslayın.Ayhan iyimi oynuyor?Nonda tek başına oynayacak ve onu görürüz inşallah yanılırım ve haklı olan siz olursunuz.Linderoth 2 yıldır ne ıynadı?Zanın Güngörden fazlası ne?

Yani bu cümleyi

Eğer Galatasaray feneri hakemle yense,taraftarda onlardan birinin gözünü çıkarsa,hakemin kafasını yarsa bugün fenerasyon menerasyon kalırmıydı?

Bu cümleyle ne alaka bağladın anlamadım:D

Ben de anlamadım :D

Önce Galatasaray taraftarı attı sonra dokunuyo mu dokunmuyo mu siz ne kadar kurnazsınız böyle yaa!!! :o

soruma cevap ver sen ilk once isabet ediyor mu?

haha nasil dokunuyor su bardagi oldugu gibi dusuyor hic bir degisiklik yok

:) Komik adam.... Zaten Keita yerde yalandan kıvranıyor.... Bırakın gidin ya ne işiniz var Galatasaray forumda anlamıyorum.

karakteri belli futbolcudan ne beklenir

unutmayin bu sene 10 haftada 3. yumrugu salladi

sezon sonu allah kerim :D

9_K.jpg
[/IMG]

su pozisyonda ondere kac kere yabanci madde isabet etti

onurluca mucadele etti pes etmedi

o mesafeden gelen dolu bir su bardagi adamin gozune gelse gozu siser

ama nedense hic birsey yok

Tamam anladım bizimkiler karaktersiz, sizinkiler muhteşem karakterli süper mücadeleci baksanıza o kadar şişe geliyor gözüne yüzüne Önder'in (!) hala mücadeleye devam ediyor. Karakterli nede olsa dimi :)

Ne kadar komiksin ya :D

ali beyza mısın nesın zaten çok sinirliyim ercan saatçi aptalına sana şimdi kotu bı laf edicem git kuş forumlarına o zaman burda bizim futbolcmuza yalancı diyemezsin banlayın şunu

Dünyanın en melek kulübü ve taraftarı Fenerbahçe'dedir. Onlar ne yapsa doğrudur saygılı olun.

Geri
Üst Alt