#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

ya bırakın bu şerefsizleri ya bıktım ne bu kıendılerını haklı gosterme çabası yaptıkları doğalmış gibi göstermeler keitanın gözü şişermiş miş zaten şişiyo kardeşim ama işlerine gelmıyo

Heralde kendine sövdürünce mutlu olan bir topluluk var , ilginç :confused:

keitanın cezası kötü oldu tabi ama en azından aydına lk11 de çıkma fırsatı doğdu.

kendisi(ali beza) size cevap veremeyecek o yuzden Keitanın sayfasını bu şeylerle kirletmeyelim ;)

Adam gibi durup provakasyon yapmadan kendi düşüncelerini paylaşsalar tamam da sinir bozmaya başladılar cidden . .

högörülü olunup karşı takım taraftarınıda görüşlerini dinlemek lazımda adamlar görüşlerini deil düpe düz kendi forumlarında olduğu gibi saçmalama yoluna gıdıyolar fenerbahçe propandası yapıyolar

Uçtu uçtu kuş uçtu:p Neyse şu 3 maçlık cezanın ilkini buca maçıyla savması iyi oldu. Bu hafta sivas karşısında O'nsuz pek zorlanmayız herhalde. Yani önümüzdeki hafta Diyarbakır deplasmanı için kötü oldu sadece.

iyice dinlensin 2 hafta..

bi ara uefa maçı oynar tahminim, sonta kaldığı yerden devam eder..

Geldiğinde kendisini suçlu gördüğü için müthiş bir arzuyla oynayacak.Aslında bu arada puan kaybetmezsek bİzim için Keita nın olmaması avantaj bile olabilir

Güneş gözlüğüyle yakıyordu ortalığı

keita.jpg

Allah kabul etsin müdür.

Allah kabul etsin diyelim bizde popito ya :)

Çok seviyorum bu adamı ya.

Alanada helal olsun, satanada helal olsun, kendisine de binlerce kez helal olsun !!!

Çok qarizma olmuş yanlız:)

Zencilere ilgi duysam ilk Keitayu görürdüm:D:D:D:D:D

(Bu yazadığım espiriydi.Lütfen forumda adımı kötü şekillerde duyurmak istemem:))

Sivas maçından önce gözlüklü bi anı vardı çok şekil adam çok :D

Geri
Üst Alt