#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Nonda'nın gitmesi etkilemiş belli ki kendisini ama Atletico maçıyla beraber eski Keita'yı göreceğimizi düşünüyorum.Hadi Popito.:)

Neden bize gelen oyuncuları satıyoruz? Artık hem taraftarımızın, hem de medyamızın bu konuda duyarlı olması lazım. Artık Türk futbolunda bir devrim olmalı, bizdeki oyuncular Premier ligde oynamak için can atacağına, Premier ligdeki oyuncular bizim ligde oynamak için can atmalı! Aldığımız her kaliteli oyuncuyu Premier lige göndererek kalite artmaz. Bilakis bizim kalitemiz düşer.

O biraz zor :o

Neden zor olsun ki? 321 Milyon € şu anki Türk futboluna iyi bir yatırımdır. Tabi bir anda EPL seviyesine çıkmasını beklemek saçmalık ama bazı alışkanlıklarımızı da değiştirmemiz lazım. Özellikle ülkemize gelen her kaliteli yabancıyı parlatıp, EPL vs liglere gönderme hastalığımızı değiştirmekle başlayabiliriz.

arkadaşlar içerdeki maçımızda keita ya destek vermeliyiz. şu sıralar mutsuz olduğunu ve yalnızlık çektiğini düşünüyorum

Etsiz cig kofte mi olurmus bre Allahsizlar!!!

Harikaaa işte bu sen güldüğün zaman iyi oynuyorsun Keita :D

Uzakdan şut çekebiliyo adam geçiyo orta yapiyo maymun yapiyo futbol zekası süper defansa yardım ediyo

Böyle bu topçuyu getirmeye kalksak avrupadan minimum 25-30 isterler, gerçekten inanilmaz fiyata aldık bu herifi

Takımın tartışılmasız en iyisi, dünyada her takımda oynar Barca dahil. Artı inanılmaz sempatik biri, inşallah futbolu burda bırakır 2. hagimiz olur

İlk yarı çok kötüydü 2.yarı muazzam. Senin gibisi yok.

Son 30 dk'lik performansini 90 dk'ya yaymis olsaydi cok farkli bi sonuc alabilirdik.

Son olarak; Abdul Kader Keita !!!

Mükemmel oynadı 90 dakika boyunca, Öyle bi şut çekti ki kaleci sakatlandı

Geri
Üst Alt