#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

İngiliz spikerin hayran olduğu adam. Top Keita'nın ayağına geldiğinde "Keitaaaa diye inceltiyordu sesi" Hani exlecense derler ya. O türden. İlk yarı kötü, ikinci yarı fenaydı.

Görmek istediğimiz adam oluverdi.

Adam devamlı koştu mücadele etti, ilk yarı çok etkili değildi ama yine takımın en iyisiydi ilk yarıda

Sana katılmıyorum ilk yarı berbat oynadı her topu ezdi, bunda Ugurla, Msarpla anlaşamamalarının da etkisi var, ikinci yarı takımda oynadığının farkına vardı çok çabaladı; Arda kadar istekli değildi ilk yarıda...

Sırasıyla

Berbat

Vasat

İyi

Mükemmel oynadı,ilk 30 dakika felaketti.Son 15 dakika vasattı.İkinci devre ilk 15 dakika iyiydi sinyal verdi.Son 30 dakika şov yaptı,nedeni Atletico'nun hali kalmamıştı topa girecek,kondüsyonu biraz düşmüş ama toparlayacaktır.2-3 maça.

Helal olsun sana. Adamların bacaklarını kör düğüm yaptı. Rövanşa kadar çözülmez inşallah.

Beşiktaş maçında Mustafa Denizli Keita'yı İbrahim Üzülmez ile durdurmayı düşünüyormuş :D

Seni her an her dakika izlemekten ne kadar keyif aldığımı anlatamam,sen futbol sihirbazısın,ölüyorum oynadığın futbola be,attığın golde harikaydı aslanım benim,hele o deparın ve korner alışın yok mu duygulandım,senin gibi oyuncumuz olduğu için şanslıyız!

Abdul Kader Keita...Baska söze gerek var mi?

Yok hocam yok,bu adamı 250 dakika yürüse bile izlerim! Ve gene kalbim yerinden çıkacak gibi heyecanlanırım!

Mactan evvel provami yapmistim:) Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Goooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll demistim:D Kalbim temiz, tuttu:D

Mactan evvel provami yapmistim:) Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Goooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll demistim:D Kalbim temiz, tuttu:D

Aynen bende güzel oyununu süsle lan dedim sigarayı tam yakıyordum bir itiş kakış :D Sigaram nerde hala bulamadım :D

Çok kalabalık bir ortamdaydık fenaydı be :D

Aynen bende güzel oyununu süsle lan dedim sigarayı tam yakıyordum bir itiş kakış :D Sigaram nerde hala bulamadım :D

Çok kalabalık bir ortamdaydık fenaydı be :D

Maçı kahvede izledim. Keita ilk yarı bir sürü küfür yedi ama ikinci yarı en çok övgü alan adam oldu :D

Bir şut çekti kendine geldi.

Bu adamın gaza gelmesi gerekiyor.

Keita: "Herşey İstediğimiz Gibi Oldu"

Galatasaray'ın Atletico Madrid karşısında beraberlik golünü atan Abdul Kader Keita karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Deplasmanda istedikleri gibi avantajlı bir skor aldıkların belirten Keita maçı şu şekide değerlendirdi: "İlk yarıda duran toptan bir gol yedik. İkinci yarıda toparlanmamız gerektiğinin bilincindeydik. İkinci yarıda ben de kendimi toparlayınca istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve daha organize olduk. Hesapladığımız gibi oynadık. Tanrı'ya şükür golümüzü atmayı becerdik ve her şey istediğimiz gibi oldu."

Bundan sonra çok önemli maçlara çıkacaklarını ifade eden Keita, "Önümüzde çok önemli bir lig maçı var. Antrenmanlarda daha iyi çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki hedefimiz; kendimizi daha iyi hazırlamak, maçın bilincinde olmak ve sahada elimizden geleni yapmak" dedi.

valla bilmiyorum her nekadar çalımları golleri beni de coştursada bireysel oynuyla nereye kadar gider bu bilmiyorum. takımda arda ve keita topla çok fazla oynuyolar ve diğer oyuncuları oyundan düşürüyolar sonra (bende dahil) kimse top istemiyo diye sövüyorum ama adamlar iki üç kişiyi geçmeden topu ayaklarında çıkarmıyolar..

Geri
Üst Alt