#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keita'nın gol atmasına çok sevindim.Moral lazımdı Keita'ya ve onu da buldu.

Real Madrid istemez mi Keita'yı şu maçtan sonra 30 milyon euro'ya.

Arda 1987'li, Keita 1981'li. İkisi de aynı yaşta falan olsa anlarım. Keita'ya 20 milyon € verirlerse, bir dakika durmam satarım ben olsam.

Robben bile 20ye gitti. Fazla uçmayın :)

tabiki su anda abartmaya gerek yok sezon sonunda kadar onumuzde cok mac var kendini gosterebilecek bide dunya kupasi var belki ozaman bu oyununun ustune koyarsa iyi isler basarirsa 30 milyon euro gibi paralari konusabiliriz ama su anda ederi 10-15 milyon euro dur bana gore

28 yaşında kendisi. Ben, Figo ve Zidane dışında 28'inden sonra 35 milyon euro gibi yüksek bonservislerle transfer edilmiş futbolcu hatırlamıyorum.

28 yaşında kendisi. Ben, Figo ve Zidane dışında 28'inden sonra 35 milyon euro gibi yüksek bonservislerle transfer edilmiş futbolcu hatırlamıyorum.

Arshavin 28 yaşında ve piyasa dğeri 35 milyon avro . Ama Keıta Arshavin kadar değerli bir oyuncu mu ? Sanmıyorum

Zaten kim satılsın istiyor ki ? O bizim zenci çoçuğumuz o bizim Popito'Muz ? :D

Keita 28 yaşında değil. Afrikalıların çoğu büyültme. Keita'da bunlara dahil. Kendisi açıklamış. Bloglarda yazıyordu detayları ilk transfer olduğunda. Hatta Mehmet Demirkol da dile getirmişti bu durumu.

Arshavin 28 yaşında ve piyasa dğeri 35 milyon avro . Ama Keıta Arshavin kadar değerli bir oyuncu mu ? Sanmıyorum

Piyasa değeri dediğin nedir ki? Transfermarkt falan mı acep? Onların bir önemi yok, benim bahsettiğim "oyuncu için ödenen bonservis ücreti".

Keita 28 yaşında değil. Afrikalıların çoğu büyültme. Keita'da bunlara dahil. Kendisi açıklamış. Bloglarda yazıyordu detayları ilk transfer olduğunda. Hatta Mehmet Demirkol da dile getirmişti bu durumu.

Kaç yaşında o zaman ki Keita ? Biraz bilgilendirir misin Semih ?

81li keita

Türkspor Keita'nın 83'lü olduğunu yüce istihbarat kaynaklarından teyit ettirmiş. :rolleyes:

Geri
Üst Alt