#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Milli takımdan dönüşünden beri özlediğimiz Keita yoktu ortalıklarda.Dün iyi bir oyun ve güzel bir golle sevindirdi.Sezon başındaki Keita'yı umarım haftaya daha iyi görürüz.

Resmi sitede 81 yazıyor neyi tartıştınız çözemedim :)

Keita çoğu maçta maçın belirli bölümlerinde gaza geliyor ve coşuyor. Bu periyodun uzunluğuna bağlı olarak verdiği hasar da değişkenlik gösteriyor. :)

Arshavin 28 yaşında ve piyasa dğeri 35 milyon avro . Ama Keıta Arshavin kadar değerli bir oyuncu mu ? Sanmıyorum

Piyasa değeri 35 milyon euro da kimse bonservisine o kadar verir mi şu an peki?

Keita'nın da piyasa değeri isterse 40 milyon euro olsun ama 20 milyon euro'dan fazla verenin çıkmaz, yaş faktörü tabii.

Sergen'in az önce Maç Toplantısı programında tecrübesiz dediği oyuncudur kendisi. Karşısında İbrahim Üzülmez gibi bir potansiyel varken maçı tamamlayamazmışmış efem.

Sergen'in az önce Maç Toplantısı programında tecrübesiz dediği oyuncudur kendisi. Karşısında İbrahim Üzülmez gibi bir potansiyel varken maçı tamamlayamazmışmış efem.

Abiciğim Allah aşkına dün İspanyol televizyon maç öncesi kadro ve dizilişleri verdikten sonra bizimkilerin ne kadar boş adam olduğunu anladım.Adamlar bizi yarım yamalak takip ediyor dizilişi 4-3-3 veriyor bizimkiler Elano'yu Alex sanıyor hala.Hİç takmamak lazım bu adamları.

İzlememek lazım kendilerini.Bir süre izledim ve bunun gibi birkaç analizini daha duyunca kanal değiştirdim...:)

Dikkatinizi çekti mi bilmem Avrupada coşuyor.. Süper Ligde henüz 1 golü var :confused:

En önemlisi takımımızda zor zamanlarda sorumluluk almaktan kaçmayan oyuncular var.

22. saniyede başlayan hareketinden sonra yanlışlıkla elimizdeki çekirdek kabuklarını yemiştik.

Geri
Üst Alt