#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Beyler dalga geçiyosunuzda üzülmez ile, üzülmez bu ligdeki en iyi defans yapan sol bekelrden biridir, keitanın zoralabilceğini düşünüyorum açıkcası.

Adamın tipine bakıp keitanin bunu kevgir ediceğini düşünüyo olabilirsiniz, ama bu herif bence çok zorlanmaz

Bu Deli ne zaman hizli kanat adamlarina karsi oynadi o zaman sorun yasadi

Mesala Fransa maci kirmizi gördü atildi yada Ispanya maci

Keita bu deliyi bugün maymun edecek :D

Overmarsı sahadan sildi

Damien Duff ı sahadan sildi

Ben sana daha yeni olmus olan seyleri diyorum sen bana 10 sene önce olmus olan seyleri diyorsun :D

Gününde olan bir Keita'yi dünyanin hic bir sol beki tutamaz hele bu deli hic tutamaz ;)

İbo ilk yarı kramponları Denizli'nin eline vermezse, bikini giyinsin :D

ooo abdul kader keita...

jo ya iyi toplar kes my maan :D

Aklımda bir sahne var. Keita açmış bacakları gidiyor, İbrahim Üzülmez yerde Keita'nın sol kramponunu yakalamaya çalışıyor. Benim merak ettiğim bu pozisyonun olup olmayacağından çok kaç kez olacağı:) Geçen sene de Arda'nın karşısına ekrem-üzülmez ikilisini koymuştu. Arda ikisini de maymun etmişti...

Benim bildiğim ibo son dakkada sakatlanıp keitaya karşı oynama şerefini ismail köybaşına bırakır

:D

ibrahim10.jpg

keita_golsevinci_zafer.jpg

Son vuruşlarda sorunu -özellikle kafa vuruşlarında- var.Bazen de inanılmaz bencil davranıyor.Ama el gör ki en önemli hücum gücümüz şuan.Agresif çocuk :)

Oyun zekası biraz daha yüksek olsa bizi uçururdu bu adam. Gerçi şimdi de fena değil.

Geri
Üst Alt