#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Keita kaç yaşında ? Turkspor.net açıklıyor !

Naim mi Saim mi artik neydi siyirdi siyiracak..Hep birlikte siteye girelim de reklam butonlarina tiklayalim...Destek olalim..:simit:

Mufettis Gadget in yerli versiyonu mubarek..:D:p

Saim Altunterim. Bu sene gerçekten beni çok şaşırttılar. Yazık o yaşta ki bir adam sürekli aynı şeylerin yapılmasına müsaade ediyor.Buda yetmezmiş gibi seviye yerlerde bile değil logara kadar iniyor.

Cevap: Keita Tobol maçında yok

Keita'ya falan ihtiyaç yok. Bir kaç as takım oyuncusu takviyeli gençlerimiz bile darmadağın eder Tobol'u.Tromso da konuşulmasın artık, 100 yılda bir olabilecek bir kazaydı, artı tromso 5 Tobol eder.

Basligi gorunce 30+ yas yazacaklarini dusundum.Cidden turkspor sasirtmaya devam ediyor :o

Bir tek Keita yoktu!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlık çalışmalarını Almanya Bochum’da bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 10.30’dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Çalışma ısınma koşusu ve egzersizleri ile başladı ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda teknik çalışmalar yapıldı. Kaleciler ise, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman soğuma egzersizleri ve koşusu ile tamamlandı. Shabani Nonda, Serkan Çalık, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Emre Güngör ve Harry Kewell antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldı.

Aydın Yılmaz ise düz koşunun ardından çalışmayı tamamladı. Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlık kampındaki çalışmalarını yarın (10 Temmuz Cuma) 10:30’da basına açık, taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak : Sporx.com

Cevap: Lyon Başkanı: Kader Keita bizde çok kötü oynadı

işallah biz zaRaR etmeyiz Keita 'dan :f50::005:

Önce kendisine baksın o.Aulas son zamanlarda yaptığı yanlış hamlelerle Lyon'un ardarda 8.şampiyonluğunu ( tam emin değilim :) ) engelledi.Takmayın siz :)

Ayrıca Baros da çok kötüydü Lyon'da,şimdi .. ? :)

Keita'ya cok sansmi verdilerki kotu oynadi.

Üzülerek söylüyorum ki GS'da suan arda'dan baska avrupa'nın üst düzey takımlarında oynucak bir oyuncu yok . Bazıları barosu begeniyor ben begenmiyorum . Dünya'da futbolun dili tektir . İyi oyuncu heryerde iyidir . Baros Türkiye'de 20 gol atmıs olabilir (yarısı penaltıdan) ama bir o kadar son vuruslarda kacırdıgı cok gol var . Keita ötesinde bir oyuncu topa vurmaktan bir haber teknik 0 sadece fizik gücü ve hızına dayalı bir oyuncu bu oyuncudan ne asist ne de gol atmasını beklemek güç olur .

[Mod tarafından düzeltildi]

Üzülerek söylüyorum ki GS'da suan arda'dan baska avrupa'nın üst düzey takımlarında oynucak bir oyuncu yok . Bazıları barosu begeniyor ben begenmiyorum . Dünya'da futbolun dili tektir . İyi oyuncu heryerde iyidir . Baros Türkiye'de 20 gol atmıs olabilir (yarısı penaltıdan) ama bir o kadar son vuruslarda kacırdıgı cok gol var . Keita bir oyuncu topa vurmaktan bir haber teknik 0 sadece fizik gücü ve hızına dayalı bir oyuncu bu oyuncudan ne asist ne de gol atmasını beklemek güç olur .

Görüşlere her zaman için saygı duyulur. Öyle de olması gerekir.

Ancak gönül verdiğimiz takımın oyuncusuna hakaret edilmesine izin vermeyiz.

Biraz daha dikkatli olunuz ! ...

İyi Forumlar.

Baros ta Lyon'dan böyle geldi bize.Ben Keita'nın da bizde çıkış yakalayacağına inanıyorum.

Üzülerek söylüyorum ki GS'da suan arda'dan baska avrupa'nın üst düzey takımlarında oynucak bir oyuncu yok . Bazıları barosu begeniyor ben begenmiyorum . Dünya'da futbolun dili tektir . İyi oyuncu heryerde iyidir . Baros Türkiye'de 20 gol atmıs olabilir (yarısı penaltıdan) ama bir o kadar son vuruslarda kacırdıgı cok gol var . Keita ötesinde bir oyuncu topa vurmaktan bir haber teknik 0 sadece fizik gücü ve hızına dayalı bir oyuncu bu oyuncudan ne asist ne de gol atmasını beklemek güç olur .

[Mod tarafından düzeltildi]

Kewell Avrupada üst düzey bir takımda oynuyamaz mı?:eek: dalga geçiyorsun heralde bu arada begenmedigin Barosun Liverpoolda oynadıgı hatırlatayım

Görüşlere her zaman için saygı duyulur. Öyle de olması gerekir.

Ancak gönül verdiğimiz takımın oyuncusuna hakaret edilmesine izin vermeyiz.

Biraz daha dikkatli olunuz ! ...

İyi Forumlar.

Topa vurmayi bilmiyor demis neresi hakaret bunun.Yazan arkadasi savunmak icin degil ama hakaret nedir degildir aradaki farki ayirmak lazim.Sabri bana gore kosmaktan baska birsey yapmiyor topa igrenc vuruyor bu hakaretmi simdi?Bu arada Keita bana gore iyi oyuncu kosmaktan baska islerde yapiyor:).

Barosda kötüydü..Türkiye Ligi benzemez oraya..Bence açılacaktır

Hayal dünyaları ne kadar geniş bu türkspor ekibinin. Ne güzel hikayeler uyduruyorlar.

Geri
Üst Alt