#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

sizce yönetim, 9 numarayı fazla forma satarız diye mi vermiştir ?

benim aklıma öyle geldi :)

Cevap: Lyon Başkanı: Kader Keita bizde çok kötü oynadı

Üzülerek söylüyorum ki GS'da suan arda'dan baska avrupa'nın üst düzey takımlarında oynucak bir oyuncu yok . Bazıları barosu begeniyor ben begenmiyorum . Dünya'da futbolun dili tektir . İyi oyuncu heryerde iyidir . Baros Türkiye'de 20 gol atmıs olabilir (yarısı penaltıdan) ama bir o kadar son vuruslarda kacırdıgı cok gol var . Keita ötesinde bir oyuncu topa vurmaktan bir haber teknik 0 sadece fizik gücü ve hızına dayalı bir oyuncu bu oyuncudan ne asist ne de gol atmasını beklemek güç olur .

[Mod tarafından düzeltildi]

[Mod tarafından düzeltildi]

Diye bir not var orada. Tutup da o mesajı alıntı yapamam heralde.

Hakaretin ne olduğunun gayet farkındayım, farkındayız Egemen Renktaş.

Mesajın sahibi olan Görkem Akıtürk isimli üyemiz de Pm yolu ile bilgilendirilmiştir.

Bir sorun yoktur.

Forumumuzun ve üyelerimizin iyiliği için elimizden gelenleri yapıyoruz.

İyi Forumlar, Sağlıcakla...

Topa vurmayi bilmiyor demis neresi hakaret bunun.Yazan arkadasi savunmak icin degil ama hakaret nedir degildir aradaki farki ayirmak lazim.Sabri bana gore kosmaktan baska birsey yapmiyor topa igrenc vuruyor bu hakaretmi simdi?Bu arada Keita bana gore iyi oyuncu kosmaktan baska islerde yapiyor:).

Keita’ya karşı Lyon’a prim!

Lyon’un internet sitesinde belirtilen ‘Keita, 8,5 milyon Euro bonservis bedeline karşılık verilmiştir’ açıklamasına kimsenin bir sözü olamaz. Ama cümlenin devam eden bölümündeki ‘Galatasaray’ın derece performansına göre 500 bin Euro daha alınır’ ifadesi, transfer yaptığımız kulüpler karşısında ne kadar çaresiz olduğumuzun bir göstergesi. Öyle ki, burada önemli olan Keita’nın atacağı goller, Galatasaray’a yapacağı katkı değil belirleyici olan. Keita isterse sıfır golle tamamlasın sezonu, sonuçta Sarı-Kırmızılılar lig şampiyonu veya Avrupa’da önemli bir derece elde ettiğinde, 500 bin Euro daha verecek Lyon’a... Ya da tersi, Keita gol kralı oldu, Galatasaray sıralama olarak geride kaldı, o zaman da Fransız kulübüne para yok! Garip bir anlaşma değil mi? Bir nevi kapitülasyon!

Belleğimde yer ettiği kadarıyla Keita, Yattara kadar iyi çalım atabilen, Yattara kadar bencil, Yattara kadar fantezi goller arayan biri. Ama Yattara’dan süratli, dayanıklı, inatçı, mücadeleci... Sıfıra iniyor, dripling yapıyor, içeri kat ediyor, şut deniyor, yüksek top çalma oranına ulaşacağı da kesin. Ya Hagi gibi ‘ilah’ olacak ya Lincoln gibi bir baş belası sanki! Ya da ortası olur bakarsınız katkı bakımından, atmaktan çok attırmayı seven 2009 model bir Prekazi gibi! O nedenle, geçmişte attığı gol sayısına bakarak şimdiden yargıya varmamak gerekir Fildişi Sahilli oyuncu için!

Yönetimin transfer politikası mükemmel gidiyor. Elinde zaten geçmişten kalan nefis bir kadro derinliği söz konusu, hem de çoğunluğu genç. Siz bakmayın malum kulübün kuyumcu yöneticisinin “İsteseydik Rijkaard’ı alırdık” dediğine... Kazın ayağının öyle olmadığını o da çok iyi biliyor. Hatta yarın çıkıp Keita için de benzer şeyler söyleyebilir, “Onun yerine biz Hurmacı’yı tercih ettik” gibisinden! Ama bu bir vizyon(!) olayıdır sayın kuyumcu... Çok iyi becerdiğiniz iş olan ‘boş yere kuru gürültü çıkartma eyleminde’ gördüm yine sizleri! Bir kerecik olsun gürlemekle yetinmeyip yağın da, en azından şu ülkenin futbol tarlasına bereket olsun! ‘Rijkaard’la nice ikinciliklere’ buyurdunuz ya, ‘Keita ile nereye gider Aslan’ bir de onu deyiverin.

koymayın böyle şeyleri çok acıyorum "angut"lara yaa :)

ne zaman gelecek Keita ya hala haber verilmedi..!!

P.tesi İstanbul da olacak dediler ama bakalım görecez.

Abdul Kader Keita geliyor!

Galatasaray'ın büyük sansasyon yaratan transferi Abdul Kader Keita, pazartesi günü İstanbul’a geliyor.

Fransa’nın Olympique Lyon takımından alınan ve hem kanat, hem de forvet oynayabilen Fildişi Sahilli oyuncu, salı günü önce Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilecek, ardından da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak.

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Tobol ile oynanacak ilk karşılaşmada forma giyemeyecek olan ünlü futbolcu, teknik direktör Frank Rijkaard ve ekibinin hazırladığı özel program çerçevesinde tesislerde çalışacak.

"ÖNEMLİ KATKI BEKLİYORUM"

Hollanda teknik adam, Abdul Kader Keita’nın takıma ofansif anlamda büyük katkı yapmasını beklediğini belirterek, “Hem forvet, hem de sağ açık oynuyor. Bu artı bir özellik. İhtiyacımız olan bir pozisyonu onunla değerlendirmeyi uygun gördük. Aynı zamanda çok da tecrübeli bir isim. Galatasaray takımında ağabey konumundaki isimlerin azaldığı düşünülürse, bu konuda da faydası dokunacaktır" görüşünü dile getirdi.

Kaynak : Fanatik

Cevap: Abdul Kader Keita geliyor!

ohh be gelsin sonunda... imzayı atsında görelim kara boğayı!!

Lütfen karşılama yapmayın Arkadaşlar...Adamı gelmeden önce sımartmanın anlamı yok...Önemli olan ıyuncu deil Galatasaraydır...

bu adam barosun arkasında iyi bir partner olur gibi geliyor bence oyun yapısı bu şekilde olmalı

Geri
Üst Alt