#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Vallahi dünkü maça istinaden yazmıyorum ama kesinlikle verdiğimiz paraya su ana kadar değmedi.ve cok antipatik gelmeye başladı bana.fenerin butun yabancıları bize döktürürken bizimkiler süt içmiş kedi gibi

Son dkada vurduğu o top gol olsa kimse burda yaptığı numaraları konuşuyo olmazdı.Yada ''Helal olsun ne güzel numara yapıyo'' derdik.

yenilmemizle ne alakası var. yense idikte yaptıgı rolleri konusuyor olurduk oldu olacak hiçbirşey konusmayalım hakkında

kacak güresci

lincolnün zenci formati

Kendini futbola verdiği zaman böyle oluyor,savunmanın arasına girip 5 kişiye yıkılmayıp gol atabiliyor,ama çok çabuk tahrik olan bir oyuncu,dün o kadar kızdım ki Mehmet Topuz bence kartı haketmedi bile o kadar da objektifim,kart almak için elini kolunu açan Keita,aklında rakibinden kurtulmak yoktu nasıl attırırım vardı yanlış yapıyorsun Keita,sen gitmek isteyip engellenen adam ol,kendi kendini engelliyorsun yeteneklerin ziyan oluyor! Ciddi bir psikolog ilgilenmeli Keita ile.

yenilmemizle ne alakası var. yense idikte yaptıgı rolleri konusuyor olurduk oldu olacak hiçbirşey konusmayalım hakkında

Bırak yenmeyi ben o son dakkada attığı gol olsa berabere bitirsek konuşmazdık diyorum sen yensek bile konuşurduk diyosun öyle mi? O zaman düşün 70'de 1-0 geri düşüyoruz.Sonra 80 de bi gol Keita'dan.89'da bi gol Keita'dan 2-1 kazanıyoruz fener maçını ama bu maçta yaptığı rollerin aynısını yine yapmış Keita. Gerçekçi düşün biraz sence '' Bu ne biçim adam sürekli rol yapıyor.Yakışmıyor Galatasaray'a.fenere iki gol atmışda olsa yakışmıyo o formaya'' mı derdik? Yoksa '' Helal olsun Keita, mükemmelsin Keita, ne güzel rol yapıyosun Keita'' mı derdik? Lütfen gerçekçi düşün söyle. Kimse size hiçbirşey konuşmayın hakkında demiyor.Benim yaptığı rolleri savunduğumda yok ama asla o formaya yakışmıyor diyemeyiz.

Bırak yenmeyi ben o son dakkada attığı gol olsa berabere bitirsek konuşmazdık diyorum sen yensek bile konuşurduk diyosun öyle mi? O zaman düşün 70'de 1-0 geri düşüyoruz.Sonra 80 de bi gol Keita'dan.89'da bi gol Keita'dan 2-1 kazanıyoruz fener maçını ama bu maçta yaptığı rollerin aynısını yine yapmış Keita. Gerçekçi düşün biraz sence '' Bu ne biçim adam sürekli rol yapıyor.Yakışmıyor Galatasaray'a.fenere iki gol atmışda olsa yakışmıyo o formaya'' mı derdik? Yoksa '' Helal olsun Keita, mükemmelsin Keita, ne güzel rol yapıyosun Keita'' mı derdik? Lütfen gerçekçi düşün söyle. Kimse size hiçbirşey konuşmayın hakkında demiyor.Benim yaptığı rolleri savunduğumda yok ama asla o formaya yakışmıyor diyemeyiz.

ben şahsım adına yine bir parantez açar konusurdum herkesn kendi tercihidir bilemem. bende zaten o formaya yakısmıyor demedim diyenlerede gülüyorum hatta verdiğimiz paraya su ana kadar degmedi gibi talihsiz bir mesaj bile gördüm az önce:D

Yapmayın Allah aşkına.Adam topu ayağına alıyor başında 3 kişi !! Bir arkadaşı da yardıma gidiyim demiyor.Elinden gelen herşeyi yaptı adam siz hala hareketlerini konuşuyorsunuz.Antipatik olabilir ama takımını yalnız bırakmadıkça bir problem yok.Hagi çok mu sevimliydi?

ben şahsım adına yine bir parantez açar konusurdum herkesn kendi tercihidir bilemem. bende zaten o formaya yakısmıyor demedim diyenlerede gülüyorum hatta verdiğimiz paraya su ana kadar degmedi gibi talihsiz bir mesaj bile gördüm az önce:D

Gerçekten çok talihsiz bir mesaj.:D

Yapmayın Allah aşkına.Adam topu ayağına alıyor başında 3 kişi !! Bir arkadaşı da yardıma gidiyim demiyor.Elinden gelen herşeyi yaptı adam siz hala hareketlerini konuşuyorsunuz.Antipatik olabilir ama takımını yalnız bırakmadıkça bir problem yok.Hagi çok mu sevimliydi?

Oray,Keita'dan yeteri kadar verim alamıyoruz ve bunun sebeplerini konuşuyoruz,kendini futbola veremiyor kimi zaman ve buda ondan kaynaklanıyor.Prof. bir oyuncu bunlarla uğraşmamalı oda onun karakteri saygı duymak gerek,genede seviyoruz mükemmel bir oyuncu fakat,öfke adama yanlış karar verdirir,Keita dünde öfkeyle vurdu top alakasız yere gitti,bu saatten sonra değişmez adam 27 yaşında böyle kabul edeceğiz..Gününde olduğu zaman mest eder,gününde olması için ne yapılabilir onu teknik heyet düşünmek zorunda.

keita dün görevini yaptı, diğerleri görevlerinin yarısını bile yerine getirmeyince sonuç gelmedi.

Keita dün çok iyiydi. Elinden ne geliyorsa yaptı.

dokunmayın keita ya ondan önce eleştirecek 465735747 tane adam var:)

keitada, barosta ödenen bonservis bedellerinin karşılığını oynadıkları yarım sezonluk performanslarıyla bile benim gözümde ödemişlerdir.ödenen paralarda sonuna kadar helal olsun.

Keita üzerine taraftarın bir iletişim sorunu var.

Keita'nın sinirlenmeye ve aldatmaya yatkın bir doğası var. Bu demek değildir ki Keita kötü bir futbolcudur; bazı yorumlar sadece futbolculuğunu öne çıkarırken diğerleri hal ve hareketleri üzerine oluyor. İşte iletişim sorunuda buradan geliyor; bir tartışma ortamı ister istemez yanlış anlaşılmaların olacağı ortamlar doğurabilir. Öyle ya bir futbolcuyu yaptıklarından bağımsız değerlendiremeyiz, lakin özellikle birisi için, takımdan bağımsız yorumlar yaparken futbolun takım oyunu olduğu unutulabiliyor. Kimisi aşırıya kaçabilir, bu aşırılık günah geçisi aramaya yöneltebileceği gibi yüceltmeye de götürebilir. Neyin üzerine olursa olsun, yorumların sonuçlar üzerine kurulduğunu yadsımamak gerekiyor.

Keita çok iyi bir futbolcudur ve adap yoksundur. Şu halde Galatasaray'a hem yakışıyor, hem de yakışmıyor. Keita'nın değerlendirilmesinin yarar açısından yapılması doğru olur sanırım. Ben futbol adına yaptıklarıyla hoş görmeye çalışıyorum Keita'yı. Başka bir deyişle futbolu ağır basıyor. Olmaz herhalde ya, adapsız hareketlerinin son bulmasını umut ediyorum.

Keita üzerine taraftarın bir iletişim sorunu var.

Keita'nın sinirlenmeye ve aldatmaya yatkın bir doğası var. Bu demek değildir ki Keita kötü bir futbolcudur; bazı yorumlar sadece futbolculuğunu öne çıkarırken diğerleri hal ve hareketleri üzerine oluyor. İşte iletişim sorunuda buradan geliyor; bir tartışma ortamı ister istemez yanlış anlaşılmaların olacağı ortamlar doğurabilir. Öyle ya bir futbolcuyu yaptıklarından bağımsız değerlendiremeyiz, lakin özellikle birisi için, takımdan bağımsız yorumlar yaparken futbolun takım oyunu olduğu unutulabiliyor. Kimisi aşırıya kaçabilir, bu aşırılık günah geçisi aramaya yöneltebileceği gibi yüceltmeye de götürebilir. Neyin üzerine olursa olsun, yorumların sonuçlar üzerine kurulduğunu yadsımamak gerekiyor.

Oray,Keita'dan yeteri kadar verim alamıyoruz ve bunun sebeplerini konuşuyoruz,kendini futbola veremiyor kimi zaman ve buda ondan kaynaklanıyor.Prof. bir oyuncu bunlarla uğraşmamalı oda onun karakteri saygı duymak gerek,genede seviyoruz mükemmel bir oyuncu fakat,öfke adama yanlış karar verdirir,Keita dünde öfkeyle vurdu top alakasız yere gitti,bu saatten sonra değişmez adam 27 yaşında böyle kabul edeceğiz..Gününde olduğu zaman mest eder,gününde olması için ne yapılabilir onu teknik heyet düşünmek zorunda.

Abi dün gelip görsen stadda adam ayağına aldığı anda 3 kişi geliyor hem de ne biçim.Birkaç pozisyonda da indirdiler.Bir Allah'ın kulu da demiyor ki bu adam topu alınca yalnız kalıyor bir yardıma gidelim,pas isteyelim falan.Ee yapısı da uygun olunca maçtan kopması kolaylaşıyor.Ben Keita'nın önceki hatalarını da savunmuyorum ama her güzelin bir kusuru var.Ayrıca dün takımda savaşan 3 oyuncudan biriydi.Benim kıl olduğum olay tv'den yada özetten izleyen arkadaşların bazı oyuncularımız için hiçbir şey yapmıyormuş gibi yorumlar yapmaları.

Keitaya çok fazla kişi pres yapıyorlar artık çözdüler adamı tutamayacaklarını anlayınca 2-3 kişi aynı anda pres yapıyor...

Asıl soru şu:Keita o kadar pres altındayken bir Allah'ın kulu niye yardıma gelmiyor ?

Küçük maçların topçusu

Geri
Üst Alt