#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

çok sevdiğiniz arda küçük maçların topçusu bile değil, keita ve kewell dışında kimse bu sene küçük maçların topçusu bile değil, keşke olsalardı da 10 puan önde olurduk

Keita dan bahsedilirken neden direk "çok sevdiğiniz Arda" deme gereği duyuyorsun açıklar mısın.nedir yani bu bir kişiyi yüceltmek isterken diğerini aşağıya çekme hissi ? Ardayı savunan mı oldu şurada da gidip keita hakkında yorum yapılınca "çok sevdiğiniz Arda" diye mesaj yazıyorsun.Çok garip insanlar var şu forumda gerçekten.

Lyon'un Keita'yı neden zararına sattığını hiç düşündünüz mü?

Keita'yı körü körüne savunmak fanatizmdir, bağnazlıktır.

Keita her maç aynı performansı göstermiyor, gösteremiyor.

Ayıptır günahtır ya ! Adam bu sene 30 maça çıktıysa 5 maçta kötü oynamıştır bunu herkes biliyor. Ve evet haklısın bir yandan da bir maç iyi oynasa diğer maç daha da üstüne koyuyor Keita.

Normalde istesek 30 Milyon Euro gibi bir fiyata bile alamayacağımız bir adam Keita, ama Lyon'dan Allah razı olsun 7,5 Milyon Euro'ya bağladılar işi :) .

Şuan takımın en iyi hücum oyuncusu Keita iken

ben senin kadar savunamıyorum.

İçimden gelmiyor.

Gördüğüme inanıyorum.

Dün o golü atsa herkes muhteşemsin sen yaaa yazardı. :)

eleştiremeyiz keza en azından hareketli delici bir oyuncu bu yılın neille birlikde 2 tane doğru transferinden birisi ama keita 9 milyon euro edermi sorusuna ayrı cevap veririm, yinede helal olsun blumer gibi yatmadı en azından...

nerdeyse her maç bu adam kurtarıyo bizi insaf cidden insaf

Açık alanda etkili, kapalı defansa da etkili fakat ona yakın oynayacak pas alış verişinde bulucağı oyuncular ve taktik disiplin olması gerekir.

Ver Keitaya 3 kişi çalımlasın, asist yapsın mantığı ile ancak bukadar. Rakipler artık tanıdı yüzünü döndürmüyorlar dönse bile 2li 3lü kademe koyuyorlar.

Gereksiz hareketleri ile çok antipatik olduğu saygı duyulmayan bir futbolcu olmaya doğru hızla ilerlediğide gözardı edilmemeli.

eğer bütün takım aldığı bütün topları bu adama atmak için uğraşıyorsa o adamda bişey vardır. Galatasarayın hücumuna yön veren adam keitadır o oynarsa kazanıyoruz oynamazsa kazanamıyoruz bu kadar üstüne gidilmemeli bi insanın

Gio,Arda,Keita,JO,Baroş gibi adamlar var elimizde ama bu defans ve orta saha çıldırtıyor adamı..Yemin ediyorum yazık oluyor şu takıma ki bu oyuncuları daha iyi kullanamıyoruz.Yok yahu yıldız isim falan değil azıcık ne yaptığını bilen oyun bilgisi iyi ortalama bir defans ve orta saha oyuncularımız olsa yetecek..(tabiki bu defans ve ortasaha derken bir kaçı hariç)

Saha içerisindeki disiplinsiz hareketleri ve aldatmaya yönelik yaptığı numaralar yüzünden kesinlikle uyarılmalıdır.Yahu müthiş yetenekli oyuncusun ne gerek var bu hareketlere..Zaten çoğu zaman rakibi çaresiz bırakıyorsun..üç kişi sıkıştıryorsa geçemeyebilirsin bir başka pozisyonda geçersin ne gerek var bu hareketlere..

Ama taraftar olarakta şunu unutmayalım bu adam ciddi ciddi tahrikte ediliyor..fener maçında vedersonun yaptığı net faulü vermeyip o sinsi alexe yapılan ufacık müdehalede zırt diye faulu çalarsan o adam her türlü çileden çıkar. Sert faullerede maruz kalıyor..Ama rakiplere ne kart çıkıyor nede bir uyarı..Şerefsiz Medyada keita yumruk attı der ama neden attığını,tahrikten falan hiç söz etmezler.

oynadığı oyuna lafım yok hatta şuan takımın en iyi oyuncusu

ama

Galatasaray taraftarı çirkef futbolcuları fazla sevmez dostum

yapma şu hareketleri

doğru düzgün oyna maçını...

Fenerbahçe maçında hiçbir oyuncu Keita kadar mücadele etmedi haksızlık etmeyin Keita'ya..

eğer bütün takım aldığı bütün topları bu adama atmak için uğraşıyorsa o adamda bişey vardır. Galatasarayın hücumuna yön veren adam keitadır o oynarsa kazanıyoruz oynamazsa kazanamıyoruz bu kadar üstüne gidilmemeli bi insanın

box to box oyuncularımız da atakları başka yoldan kanalize etsinler o zaman

Büyük maçlarda zaten takım olarak yokuz.

Keita , Dos Santos ve Neil kadar hepsi istekli olsaydı fener maçını tarihi bir farkla geçerdik be kardeşlerim.

Keita , Dos Santos ve Neil kadar hepsi istekli olsaydı fener maçını tarihi bir farkla geçerdik be kardeşlerim.

bu sene yerlilerdeki form düşüklüğünü anlamıyorum ben,yine en istekli oyuncularımız yabancılar(genel olarak)

Geri
Üst Alt