#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bence Sadece Türkiye değil Avrupadaki en iyi kanat oyuncularından biri.Atletico maçlarında bizi sırtlayan yine Keitaydı...

Niye olmasın? İngilizce ve Fransızcaya çok iyi hakim, avrupa maçlarında çok yararını görürüz, ayrıca hakeme iyi baskı yapabiliyo. Sahada kavga oldugu zaman direk takım arkadaşlarının yanında, caner gibi pısırık değil

Kaptan mı arıyoruz yeniçeri ağasımı ? Keita başlı başına agresif bir oyuncu kaptan dediğin soğuk kanlı olur. Bknz : H.Şükür

Bence Q7'den daha iyi bir adam Keita. Ve ısrarla soyluyorum bu adam gecen sezon vasattı. Aynı Lyon'daki gibi. Lille'deki performansının hala cok uzagında.

Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun, numaracı, hilebaz oyuncu. Bugun ku Brazilya - Fil Dişi macında da yaptı aynısını. Bu şekilde şampiyonlar ligi şampiyonu oluncaksa bile olunmasın. Satılsın. Düzgün karakterli futbolcular alınsın.

Ah Keita :) Cok seviyorum seni ama su tiyatrolar sana hic yakismiyo. Kaka'ya kirmizi yedirtti numaradan :D

Saçmasapan satalım olaylarına girmeyin. UEFA'yı alırken Arif'ler Emre'ler varken zıp zıp zıplıyordunuz sevinçten şimdi mi kararkter erbabı oldunuz??

Ya bırakın kardeşim M.SARP karakterli ne işe yarıyor geçin bu numaraları gaza gelmeyin

KEİTA satılacak SON adamdır

Yönetim nerdesiniz! Burada bizim çok sevdiğimiz oyuncuya ne hakaret ediliyor!

Napıcaksınız lan karakterini? Nüfusunuza mı alacaksınız? Ayrıca siz Galatasaray forması giyen ve birçok maç kazandırmış bir oyuncunuza nasıl böyle konuşursunuz? Ve onun hakkında böyle derken kendi karakterinizin düştüğü durumu farketmiyor musunuz? Yazık size!

Kaka'nın yaptığı çok yanlış.Keita'nın ki de öyle..

Keita'nın tiyatrosu haksızı haklı,haklıyı haksız yaptı birdenbire..İkisine de kartı basardım hakem olsam.

Sakin olun ki biz de sakin karar verelim. Sakinleşene kadar KİLİT!

Keita gibi bir adamın ilk 11'de başlaması gerekti ama gene yedek oturdu adam. Yaptığı harekete gelirsek yapmıştır, bitmiştir, maçta kalmıştır. O hareketi yaptı diye satalım, asalım, keselim felan diyemem ben. Fakat o hareketinden bağımsız konuşuyorum 9-10 Milyon € gibi bir teklif gelirse zaten satılır Keita.

Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun, numaracı, hilebaz oyuncu. Bugun ku Brazilya - Fil Dişi macında da yaptı aynısını. Bu şekilde şampiyonlar ligi şampiyonu oluncaksa bile olunmasın. Satılsın. Düzgün karakterli futbolcular alınsın.

Yaşın fazla sayılmaz seni alalım sağ kanata ne dersin?

Geri
Üst Alt