#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Oynadığı futbolla taraftarı heyecanlandıran kadromuzdaki tek futbolcu Keita.Bu kadar kolay harcamak bize kazanç sağlamaz.Rakip takım taraftarlarının yaptıkları yorumlar seviyesizce zaten ama bu yorumların benzerini bazı taraftarlarımızdan duymamız en kötüsü.Her zaman destekçisiyiz.Aslansın Keita...;)

Senin gibi futbolcumuz olsun 200 milyon borcumuz olsun be.

Türkiyenin en iyi oyuncusu.

Hırsından rakibe vurmasını çok fazla önemsemiyorum ama daha rakip dokunmadan kendini yere atmasına uyuz oluyorum. Ben Hagi nin rakibi attırmak için bi kere bile boyle yerde kıvrandığını görmedim. Hırsından rakiple hakemle didişmek farklı daha dokunulmadan yerlerde kıvranmak farklı. Gs futbolcusuna yalandan her maç ta yerde kıvranmak yakışmıyo.

Allah askina, yukarda GS'li bir arkadas bile espirili yorum yapabiliyor, peki size ne oluyor ? Burda gulunecek durum yokmu diyorsunuzda Besiktas'li durusunu karistiyorsun ? Komik durum yokmu ? Sana nothingtoxic.com'dan bu GIF ile ilgili alinti

Soccer Sissy Ridiculously Fakes Injury

***hotlink*** Typical soccer diving from the Brazil game earlier today. Check out this looping Gif of an Ivory Coast player running blindly into a Brazil player and falling to the ground upon impact.

Bunun anlamini biliyormusun ?

Uzerine gitmeyin, Mehmet benim iyi arkadasimdir. Keita'nin ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu hep soyler. Zaten nasil Besiktasli hic anlamadim. Hep Cimbom hakki\nda konusuyor :ka23:

Allah askina, yukarda GS'li bir arkadas bile espirili yorum yapabiliyor, peki size ne oluyor ? Burda gulunecek durum yokmu diyorsunuzda Besiktas'li durusunu karistiyorsun ? Komik durum yokmu ? Sana nothingtoxic.com'dan bu GIF ile ilgili alinti

Soccer Sissy Ridiculously Fakes Injury

***hotlink*** Typical soccer diving from the Brazil game earlier today. Check out this looping Gif of an Ivory Coast player running blindly into a Brazil player and falling to the ground upon impact.

Bunun anlamini biliyormusun ?

Galatasaray taraftar forumunda olduğunun farkındasındır umarım.Bu tip mesajlara devam edersen ne olacağını tahmin edebilirsin...

Uzerine gitmeyin, Mehmet benim iyi arkadasimdir. Keita'nin ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu hep soyler. Zaten nasil Besiktasli hic anlamadim. Hep Cimbom hakki\nda konusuyor :ka23:

Vallaha Mete'm,

Yarasi olan gocunur. Daha dun iyi etti, aslanim Keita, cart curt denirken o an'in GIF'ini koydumu neden boyle reyaksiyon veriliyor bende anlamadim.

Galatasaray taraftar forumunda olduğunun farkındasındır umarım.Bu tip mesajlara devam edersen ne olacağını tahmin edebilirsin...

Vallaha kardes,

Daha dun iyiyken, o an'in GIF'ini koydumumu kotu oluyor ? GS'li arkadas bile espiri yapabiliyorsa ne bu hiddet ?

Tabii yahu biz de hiyariz orada ne demek istedigini anlamadik degil mi bilader

Tabii yahu biz de hiyariz orada ne demek istedigini anlamadik degil mi bilader

Ben o GIF'i paylasmak icin koydum foruma. Senin bu tavirin neden anlamis degilim. Ahmet kardes bile espiri yapabildi hem o Galatasaray'li. Daha dun iyi etti, aslanim Keita, simdi ne degisti ?

Ama merak ettim simdi, ne demek istemisim, bir acikla ? Madem boyle yoktan yere polemik cikartiyorsun, acikla en azindan ne demek istemisim.

Kavga etmek için sebep arıyorsunuz yani. Ne var koymuşsa o giffi Mehmet. Galatasaray'lı bir arkadaş koysaydı bu kadar tepki gelirmiydi acaba merak ediyorum.

Kavga etmek için sebep arıyorsunuz yani. Ne var koymuşsa o giffi Mehmet. Galatasaray'lı bir arkadaş koysaydı bu kadar tepki gelirmiydi acaba merak ediyorum.

Yok kardes, ozaman dunki gibi aslanim keita, yurekli keita, iyi ettin keita, supersin keita olurdu. Baskasi koydumu nedense millet gocunuyor, demek var birsey.

Geri
Üst Alt