- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keita'nin yarisi etmeyecek adama 20000 kisilik imza toreni daha komik degil mi QARDES
Allah askina, yukarda GS'li bir arkadas bile espirili yorum yapabiliyor, peki size ne oluyor ? Burda gulunecek durum yokmu diyorsunuzda Besiktas'li durusunu karistiyorsun ? Komik durum yokmu ? Sana nothingtoxic.com'dan bu GIF ile ilgili alinti
Soccer Sissy Ridiculously Fakes Injury
***hotlink*** Typical soccer diving from the Brazil game earlier today. Check out this looping Gif of an Ivory Coast player running blindly into a Brazil player and falling to the ground upon impact.
Bunun anlamini biliyormusun ?
Uzerine gitmeyin, Mehmet benim iyi arkadasimdir. Keita'nin ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu hep soyler. Zaten nasil Besiktasli hic anlamadim. Hep Cimbom hakki\nda konusuyor :ka23:
Galatasaray taraftar forumunda olduğunun farkındasındır umarım.Bu tip mesajlara devam edersen ne olacağını tahmin edebilirsin...
Tabii yahu biz de hiyariz orada ne demek istedigini anlamadik degil mi bilader
Kavga etmek için sebep arıyorsunuz yani. Ne var koymuşsa o giffi Mehmet. Galatasaray'lı bir arkadaş koysaydı bu kadar tepki gelirmiydi acaba merak ediyorum.