#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Yok kardes, ozaman dunki gibi aslanim keita, yurekli keita, iyi ettin keita, supersin keita olurdu. Baskasi koydumu nedense millet gocunuyor, demek var birsey.

Konuya biraz balıklama atlamış olucam ama SANANE keita'dan?? Bizim futbolcumuz bırakta biz kendi aramızda tartışalım??? Ayrıca sen 100. yıl şampiyonluğunuz da oyuncu sakat diye topu dışarı atmaya calışan kalecinin kısa düşen vuruşunun dışarı cıkmasına izin vermeyip gole dönüşen pası atana Okan Koç'u da yargıladın mı böyle acaba??? O pozisyonu hatırlayanlar hatırlamıştır..

Konuya biraz balıklama atlamış olucam ama SANANE keita'dan?? Bizim futbolcumuz bırakta biz kendi aramızda tartışalım??? Ayrıca sen 100. yıl şampiyonluğunuz da oyuncu sakat diye topu dışarı atmaya calışan kalecinin kısa düşen vuruşunun dışarı cıkmasına izin vermeyip gole dönüşen pası atana Okan Koç'u da yargıladın mı böyle acaba??? O pozisyonu hatırlayanlar hatırlamıştır..

:tiphat:

Vay be Besiktasli arkadas iyice tepemize cikmis, gulen surat koyup o gifi koyunca ne demek istedigin anlasiliyor zaten mumkunse Keita'dan falan uzak dur, Besiktasla ilgili yaz sadece.

Bilmio aile içi kavgaya karışan yabancı olaydan çırak çıkar :):)

Keita reyis.

Vallaha keitaya olan sevgim 1 gram azalmadı, çok seviyorum bu adamı yaa

Ne Q7'miş arkadaş Bjk'liler ne gaza gelmiş.Merak etmeyin kulübünüz batıyor nasılsa.Borçlar sürekli artan ivmeyle ilerliyor

ben bu adamı çok seviyorum. inşallah satılmaz yine başladı eziklerim medyası bu adamı yok rijkaard istemez yok sağda elano oynaycak yok o yok bu.........

bu adamı satanı bizde satarız........

Bu adam bu sene kalıcak Elanoyla birlikte ah bide Kewell kalırsa tadından yenmez

böyle bişey olurmu ya of ya of yakında Barosu da satarlar neden satıldı ya neden ya nedeeeennnn :( :mad:

Bir sezon boyunca buyuk ama cok buyuk katki verdi. Birkac disiplinsizligi sorun yaratti ve takimdan yollanmis oldu. Yolu acik olsun.

Geri
Üst Alt